OPERATIUNEA "MONSTRU"

discutii off-topic despre orice

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

Scrie răspuns
dragan claudiu
Veteran
Veteran

Re: OPERATIUNEA "MONSTRU"

Mesaj de dragan claudiu » 09 Mar 2009, 00:32

toadere astept sa vad lista :-? :-? :-?

iuuli
senior
senior

Mesaj de iuuli » 09 Mar 2009, 17:44

Poate e prea tarziu in legatura cu locul de desfasurare al ''operatiunii'' am vazut ca era vorba si de sulina.Este vorba de bazinul mare si este doar la jumatate de ora de mers pe jos pana in sulina unde poti sa te aprovizionezi,este destul de mare pt 40 de pesc balta are legatura cu bratul dar nu o influenteaza deloc (daca dunarea e tulbure) sunt adancimi mari unde sta mustaciosul si va spun cu incredere ca sunt exemplare foarte mari unde puteti prinde.Ar fi un loc bun pt prinderea ''monstrului'' tinand cont ca au ramas prea putine locuri in delta sa mai prinzi as ceva.Drumul din Tulcea se face cu pasageru sau cu catamaranu si nu costa mai mult de 20 lei si cel mai important cum spunea si domnul Florentin peisajele sunt superbe ai ce vedea pana acolo.Nu mai spun ca nu trebuie sa cari dupa tine cele consumabile cuparandule de acolo.Eu am fost anul trecut am stat o saptamana dar am pescuit 3 zile,am avut multi scapati nu am avut inaintas fiind pragul foarte mare (aprox 10m) imi taia firul dar nu se compara cu nimic drilurile care le-am avut chiar daca i-am scapat.Mai este si un canal la 200-300m unde poti da la somn si stiuca.FIREINTINSE SA AVETI.
Fişiere ataşate
DSCN1811.JPG
04082008(003).jpg
03082008(001).jpg

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 09 Mar 2009, 18:01

MULTUMIM din suflet Iulica,este un loc pe care eu l-am vazut in Pescarmodern,unde a fost descris la superlativ.
Te mai asteptam cu detalii: se poate pescui din mana ,sau doar plantat?
este ,ceva padure in zona?
Cum ai pescuit tu?
La ce distanta este canalul de somn?

iuuli
senior
senior

Mesaj de iuuli » 09 Mar 2009, 19:57

Din pacate nu,nu este padure balta e inconjurata de un dig,eu am pescuit cu partea dinspre mare unde malul (digul) este un pic mai lin,in spate era o mica padurice daca pot spune asa.Acest loc eu l-am propus pt ca a-r avea avantajul prinderii unei capturi mari tinand cont ca aceasta este mesajul concursului ''operatiunea monstru'',un alt avantaj ar fi aprovizionarea din sulina cu tot ceea ce va trebuie chiar si nada (porumb,grau si altele) asta scutind caratu lor pana acolo,gandestete doar numai cata apa trebuie carata pt 40 pescari pt cateva zile nu mai zic si de altele.Dezavantaje sunt in primul rand lipseste salbaticia,paduri,salci cazute in apa,ghioluri,canale stiti voi tot ceea ce tine de delta dar trebuie tinut cont de un lucru cu 40 de pescari in salbaticie nu stiu cum o sa fie.Va dati seama ce organizare trebuie sa fie.Nu trebuie sa arunci departe pragul fiind aproape eu am momit cu racheta un mix din seminte si am pescuit la porumb uscat pe fir de par cu sac solubil(porumb si pelete).Canalu este intre balta si mare cel mai bine vazi pe google erth,am pescuit doar cateva ore la undita prinzand doar carasel,somotel am vazut ca prindeau cei ce dadeau la rama neagra noi neavand,nu stiu daca ar fi si exemp mai mari.Sper sa va fi fost de folos si sa alegeti acest loc nu o sa regretati.FIREINTINSE :-h

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 09 Mar 2009, 22:02

Multumesc mult Iulica,pe mine m-ai convins si sunt sigur ca ai dreptate desi cred ca va fi o problema cu soarele, cred ca putem trece peste.Astept un comentariu de la Costelinio si Claudiu si putem sa demaram pregatirile pentru operatiune unde este invitat oricine ,indiferent daca este utilizatorul forumului sau nu(nr meu de tel il gasiti pe topicul OPERATIUNEA "MONSTRU").Plecareaa va fi pe data de 18 iunie(este joi) dimineata ,pescuit vineri,sambata,duminicasi luni ,urmand sa ne intoarcem marti cu primul vapor.

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 10 Mar 2009, 03:12

Multumim lui Iulica si domnului Florentin Iuga pentru amabilitate dumnealor.Rugam pe toti aceia care au mai fost in delta(inposibil sa nu fie si altii din atatia utilizatori)sa posteze(eventual si poze)locurile unde au pescuit si unde cred ca se poate desfasura actiunea.

costelino
senior
senior

Mesaj de costelino » 10 Mar 2009, 12:44

Pentru toti pescarii de pe acest forum:
Incercam sa organizam ceva dar din pacate cei care se ocupa de organizare nu au avut prilejul sa ajunga in Delta,asa ca ne bazam pe ajutorul vostru in materie de destinatii pentru o astfel de iesire.Va rugam inca o data sa postati imagini cu locuri din partidele voastre de pescuit in Delta.Pentru noi conteaza mai putin cantitatea de peste pe mp si asa cum se numeste topicul,daca un singur animal exista in acea zona vrem sa-i vedem culoarea. Conteaza mai putin cantitatea,noi mergem acolo pentru salbaticie si atmosfera "ca intre prieteni".
Va multumim anticipat

P.S.
Cei care vor sa participe va rugam sa ne lasa-ti numele si orasul unde locuiti.

costelino
senior
senior

Mesaj de costelino » 11 Mar 2009, 21:13

Putin curaj,baieti!!!!

costelino
senior
senior

Mesaj de costelino » 13 Mar 2009, 09:39

Mai oameni buni dati-ne si noua o mana de ajutor in gasirea unei locatii.

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 14 Mar 2009, 01:18

Credeam sincer ca forumul se numeste "INFOPESCAR"si deaceia am apelat la pescarii care au pescuit in delta sa ne ajute in gasirea unei locatii.Dar constat cu tristete ca pescarii respectivi nu se pot deranja sa raspunda unei intrebari foarte simple.UNDE ATI PESCUIT IN DELTA DUNARII?????????????????????????????? Tare mie greu sa cred ca din 5000 de utilizatori(la mai mare)ai forumului doar 2 au fost in delta.

vlad eugen
membru activ
membru activ

Mesaj de vlad eugen » 14 Mar 2009, 14:27

Am avut intentia sa dau o idee de locatie de la deschiderea topicului dar zona unde merg eu in fiecare an nu ofera de fiecare data partide de pescuit de vis, si ma refer la bratul Sf. Gheorge bucla de la Mahmudia. Zona poate oferi salbaticia cautata, locuri de campare,lemne de foc. Accesul pe bucla se face, trecand cu bacul din fata hotelului Teo continuand drumul fie pe dig, fie coborand digul. In cazul in care santeti de acord cu locatia propusa de mine revin si cu nr. de telefon al unui prieten care va poate ajuta sa ajungeti la locul de pescuit.
PS. Felicitari pentru idee.

dragan claudiu
Veteran
Veteran

Mesaj de dragan claudiu » 14 Mar 2009, 14:32

iti multumim eugen pentru raspuns deocamdata.

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 14 Mar 2009, 22:30

vlad eugen scrie:Am avut intentia sa dau o idee de locatie de la deschiderea topicului dar zona unde merg eu in fiecare an nu ofera de fiecare data partide de pescuit de vis, si ma refer la bratul Sf. Gheorge bucla de la Mahmudia. Zona poate oferi salbaticia cautata, locuri de campare,lemne de foc. Accesul pe bucla se face, trecand cu bacul din fata hotelului Teo continuand drumul fie pe dig, fie coborand digul. In cazul in care santeti de acord cu locatia propusa de mine revin si cu nr. de telefon al unui prieten care va poate ajuta sa ajungeti la locul de pescuit.
PS. Felicitari pentru idee.

MULTUMIM mult.
Pestele care ne intereseaza pe noi este numai "MONSTRUL" CHIAR daca el va fi un oblete,un caras sau un biban.
Scopul declarat al operatiunii este castigarea unor prieteni noi.Asteptam in continuare detalii despre locatie si eventual niste poze.

eugen
senior
senior

Mesaj de eugen » 14 Mar 2009, 22:36

Apropos de "marea captura"
La mine in judet s-a organizat un concurs da pescuit pe o balta particulara a unui cunoscut om politic.
Stiti cine a castigat concursul? Dar mai ales cu ce captura?
A castigat un nenea de 80 de ani, care dadea la varga.
Daca va spun cu ce "captura " a castigat va lasati sau poate va apucati de concurat. A castigat cu fabuloasa captura de 2(doua) kilograme de oblete.
Asa ca la pescuit nu conteaza cat de mare este captura, ci daca stai sau nu degeaba asteptand o pala de vat sa miste pluta.

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 15 Mar 2009, 01:31

eugen scrie:Apropos de "marea captura"
La mine in judet s-a organizat un concurs da pescuit pe o balta particulara a unui cunoscut om politic.
Stiti cine a castigat concursul? Dar mai ales cu ce captura?
A castigat un nenea de 80 de ani, care dadea la varga.
Daca va spun cu ce "captura " a castigat va lasati sau poate va apucati de concurat. A castigat cu fabuloasa captura de 2(doua) kilograme de oblete.
Asa ca la pescuit nu conteaza cat de mare este captura, ci daca stai sau nu degeaba asteptand o pala de vat sa miste pluta.
Sper ca nu pretinde nimeni sa fie "amiralul" operatiunii cu vreo 2 obleti lesinati =))
Penru premiu eu voi pune la bataie, un set de carlige KORDA si o rola de fir carp expert de 1000 m.

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”