Faina de soia si de peste
Moderator: florentiniuga
Faina de soia si de peste
De unde pot cumpara faina de soia si de peste? o gasesc in magazine sau ceva de genul Agrobanat? Multumesc ! Fir intins ! ! !
- cristea radu
- senior
Re: Faina de soia si de peste
Iti recomand sa o cumperi de la magazinele de specialitate,deoarece cele de la mag. gen farmacii veterinare sunt de slaba calitate.
De unde? Dati-mi un raspuns mai exact va rog.
Ai auzit de Bigfish sau ai vazut?
La noi la Deva sunt doar cateva magazine de pescuit si cu brend este doar Gipo deci raman fara faina.
faina de soia poti sa-ti iei si de la magazine naturiste .poti lua faina de peste si faina de soia de aici http://www.bigfish.ro/categorii/ingrediente-mixuri/ciptes scrie:De unde pot cumpara faina de soia si de peste? o gasesc in magazine sau ceva de genul Agrobanat? Multumesc ! Fir intins ! ! !
QK ! Multumesc si fir intins la toata lumea ! ! !
Un prieten mi-a spus ca imi aduce un sac de soia boabe. Este destul sa o macin sau trebuie prajita ? O sa iasa la fel cu cea comercializata ? Multumesc !
- cristea radu
- senior
Nici vorba.
Aia de la mag. de specialitate e tratata altfel.
Insa poti incerca,dar vezi sa nu o prajesti prea tare.
Aia de la mag. de specialitate e tratata altfel.
Insa poti incerca,dar vezi sa nu o prajesti prea tare.
Trebuie sa o prajesc inainte de macinare ? Sunt foarte tari parca sunt bile de otel.
- cristea radu
- senior
Da inainte.
Multumesc pentru sfaturi ! ! !
ai vazut vreodata faina de soia?nu o sa poti sa macini soia niciodata ca sa-ti iasa ca cea cumparata!si nu merita efortul...pt 5lei/kg!!! ma rog,..era un sfat.faci cum consideri.ciptes scrie:Un prieten mi-a spus ca imi aduce un sac de soia boabe. Este destul sa o macin sau trebuie prajita ? O sa iasa la fel cu cea comercializata ? Multumesc !
ai vazut vreodata faina de soia?nu o sa poti sa macini soia niciodata ca sa-ti iasa ca cea cumparata!si nu merita efortul...pt 5lei/kg!!! ma rog,..era un sfat.faci cum consideri.[/quote]
boss, eu o iau cu 1leu kg, o coc si o macin eu. cred ca si un copil ar face diferenta intre cea din magazin si cea macinata acasa. alta culoare si mai ales alt miros, plus ca este mult mai grasa si are alte calitati nutritive. te nauceste de cap ce frumos poate mirosi. eu o fac la un robot de bucatarie si o trec prin sita de faina.
vis-a-vis de asta am avut super rezultate cu soia coapta, ca si nada, pe balti salbatice, unde dupa parerea mea e nada cu cel mai mare efect dupa porumb.
boss, eu o iau cu 1leu kg, o coc si o macin eu. cred ca si un copil ar face diferenta intre cea din magazin si cea macinata acasa. alta culoare si mai ales alt miros, plus ca este mult mai grasa si are alte calitati nutritive. te nauceste de cap ce frumos poate mirosi. eu o fac la un robot de bucatarie si o trec prin sita de faina.
vis-a-vis de asta am avut super rezultate cu soia coapta, ca si nada, pe balti salbatice, unde dupa parerea mea e nada cu cel mai mare efect dupa porumb.
ce naste din pisica tot.....peste mananca
Eu cumpar Faina de Soia de la orice plafar si ca faina de peste folosesc mancare de pisici cu somon sau ton depinde pe ce vreau sa merg , o macin si asta-i faina de peste ...