Sal la ce bani si de undebadx scrie:Gata sun fericitul posesor al Nash Big O Double Top......
Sent from my iPad using Tapatalk HD
corturi crap
Re: corturi crap
Am gasit reducere la un magazin 515 euro
Nu in tara ,afara....l am gasit din greseala intrand sa cumpar altceva am vazut reclama....
Nu in tara ,afara....l am gasit din greseala intrand sa cumpar altceva am vazut reclama....
Am vb si luna viitoare imi aduce si winterskin....
- florentiniuga
- Master Admin
Bravo! Nu am intrat la timp dar ai facut o alegere buna. Sa-l stapanesti sanatos!badx scrie:Gata sun fericitul posesor al Nash Big O Double Top......
Ms....chiar ma bucur ca l am luat pe asta si nu double top extreme....florentiniuga scrie:Bravo! Nu am intrat la timp dar ai facut o alegere buna. Sa-l stapanesti sanatos!badx scrie:Gata sun fericitul posesor al Nash Big O Double Top......
- ingerasdefoc
- senior
nu are rost sa iau cortul in rate pt ca il pot lua din Romania putin folosit in showroom-uri la un pret destul de mic.nou e 1800 de lei si il pot lua intr-o stare foarte buna 1000 de lei(negociabil)shahjaban scrie:ti-am dat link-ul sa te ajut sa economisesti 1 euro glumesc...dar poti vedea si oferta lor ptr achizitionare in rate...super avantajoasa
sfatul meu este sa achizitionezi un cort care are si un fel de "veranda" , cum i-ai zis tu , la intrare care te ajuta la intrarea in cort pe timp ploios . Este foarte utila, ti-o spun din propria experienta .
cat despre veranda..la 490 de cm adancime cred imi pot permite o veranda
- ingerasdefoc
- senior
astazi mi-a sosit cortul.Anaconda Tepee Twin Skin 205- 490 cm adancime,330 cm latime si 205 cm inaltime.rezistenta la coloana de apa 10 000 mm.l-am luat de la TATA NITU cu 1000 de lei cu transport inclus.eu zic ca am luat un cort ok privind raportul calitate pret.
http://www.youtube.com/watch?v=P6Rq9KtN ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=P6Rq9KtN ... e=youtu.be