Vand sau schimb lansete feeder
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- raulytto69
- membru activ
Vand sau schimb lansete feeder
Vand sau schimb doua lansete feeder Barracuda Master Feeder 3,60m
Lanseta feeder din carbon, foarte usoara si robusta cu 3 tronsoane si 3 varfuri.
Lungime: 3.6 m
Actiune: 80-120g.
Inele: 13
Greutate: 255g.
Tronsoane: 3+ 3 varfuri (80g., 100g., 120g.)
Pret 200 lei ambele sau schimb cu un Maver Genesis BlackIce 3,60m!!!
0761446010
Lanseta feeder din carbon, foarte usoara si robusta cu 3 tronsoane si 3 varfuri.
Lungime: 3.6 m
Actiune: 80-120g.
Inele: 13
Greutate: 255g.
Tronsoane: 3+ 3 varfuri (80g., 100g., 120g.)
Pret 200 lei ambele sau schimb cu un Maver Genesis BlackIce 3,60m!!!
0761446010
Vremurile bune, iti aduc prieteni!!! Vremurile rele, ii incearca!!!
Re: Vand sau schimb lansete feeder
vreau eu una.de unde sunteti?
- raulytto69
- membru activ
Una rezervata pana luni!!!
- horatiu_ET_
- senior
Iti pot oferi un banax scorpion 7 metri 320 grame pe ambele bete sau una plus o diferenta
nu i-ti recomand maver genesis blackice , am eu unul si nu sunt multumit de el , mai bine un cormoran feeder black
Salut de ce nu esti multumit de black ice?zigi2611 scrie:nu i-ti recomand maver genesis blackice , am eu unul si nu sunt multumit de el , mai bine un cormoran feeder black
- raulytto69
- membru activ
Vinde-o mie daca nu esti multumit de ea!!! eu sunt super multumit! am avut doua, dar una am rupt-o rau la transport! acum le vand p-astea doua pentru a-mi luat inca un Maver!! Stima!!!zigi2611 scrie:nu i-ti recomand maver genesis blackice , am eu unul si nu sunt multumit de el , mai bine un cormoran feeder black
- raulytto69
- membru activ
O lanseta pleaca la Craiova luni, iar cealalta este rezervata tot pana luni!!! Stima!!!
Salut Iati linistit black ice-ul e o lanseta foarte buna raportat calitate pret si foarte echilibrata ,daca zici ca ai mai avut sti ce inseamna black ice ,daca nu te incurca la transport ia modelul din 2 bucraulytto69 scrie:Vinde-o mie daca nu esti multumit de ea!!! eu sunt super multumit! am avut doua, dar una am rupt-o rau la transport! acum le vand p-astea doua pentru a-mi luat inca un Maver!! Stima!!!zigi2611 scrie:nu i-ti recomand maver genesis blackice , am eu unul si nu sunt multumit de el , mai bine un cormoran feeder black
numai bine si fir intins!
- raulytto69
- membru activ
Am inca un BlackIce! Am ramas doar cu unu... si mai vreau unu... d-asta vand cele doua baracude... ca sa mai iau un Maver! asa ca< daca stiti un Maver de vanzare, da-ti un mesaj... dar nu modelul extreme... cel simplu... Stima!!!!
'dar nu modelul extreme... cel simplu' - care e diferenta intre ele?raulytto69 scrie:Am inca un BlackIce! Am ramas doar cu unu... si mai vreau unu... d-asta vand cele doua baracude... ca sa mai iau un Maver! asa ca< daca stiti un Maver de vanzare, da-ti un mesaj... dar nu modelul extreme... cel simplu... Stima!!!!
mai este de actualitate anuntul?
- predaoctavian
- utilizator
Salut, un schimb cu alte produse pentru pescuit sau cu un monitor lcd aoc ?