D-aia se apuca din ce in ce mai multi de braconaj, ca sa nu-si mai bata capul ca noi.
![smile :)](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/1.gif)
Da ! Sunt"personalizate" cu pixu de catre cei de la asociatie care le completeaza !eugen scrie:Asa am inteles si eu ca sunt personalizate, cu CNP, nume prenume, serie.
astea sunt depasite , se cere amprenta de retina !vlad eugen scrie:Codul ADN, amprente,fisa dentara nu vor.?
DA.papyllon scrie:astazi am platit permisul la trezorerie 30 ron si 85 ron viza de la ajvps Covasna ,
permisul au spus cei de acolo ca va veni de la Bucuresti personalizat este adevarat?
Dupa parerea mea ideea ar fi in regula mai ales daca am primi si raspunsuri concrete . In legatura cu telefonul dat in timpul emisiunii nu e cea mai buna solutie fiindca intr-un program tv cu timp limitat se pun intrebari putine si se primesc raspunsuri si mai putine si evazive .eugen scrie:Parerea mea este, ca sa nu ne mai dam cu parerea pe ici pe colo, pe acest site, ca ar fi bine sa intram pe topicul cu idei pentru emisiunea "Infopescar" si sa-l rugam pe domnul Iuga sa realizeze un interviu cu reprezentantii forurilor competente , sa vedem ei ce ne spun vis-a-vis de aceasta problema a pescuitului legal in anul 2009.
Cred ca ar fi bine sa stea dumnelui de vorba cu reprezentantii Ministerului Agriculturii, reprezentantii acestui A.N.P.A.,Reprezentantii A.G.V.P.S., reprezentantii Politiei de frontiera, si asta sa se faca eventual cu toti la aceeasi masa, sa auzim si noi pareri cu privire la aceasta problematica, si as mai avea ideea ca aceasta discutie sau emisiune sa fie ca un dialog deschis, adica sa putem da si noi cate un telefon in direct, si sa punem intrebarile care ne dor.
Cu stima.