dilema cormoran uk carp force sau chub s plus
Moderatori: gor965, florentiniuga
dilema cormoran uk carp force sau chub s plus
Bunaseara am si eu o dilema mam hotarat la 2 lansete si u reusesc sa ma decid rog posesorii de astfel de lansete sa ma ajute si nu gasesc ce actiune are chubul multumesc
Re: dilema cormoran uk carp force sau chub s plus
Are actiune semiparabolica. Este foarte placuta in drill. Iti recomand varianta de 3.5LBS. Merita.
Daca vorbim de modelul vechi de UK Carp "Carp Force", atunci Cormoran fara discutii ! Astea au fost primele mele lansete de crap ! Le-am avut in 2007 sau 2008 parca.
Bine finisate, puternice, pret bun + ca arata foarte bine !
Bine finisate, puternice, pret bun + ca arata foarte bine !
e 1-1 mai astept pareri multumesc
- marian_popescu
- Veteran
si eu am folosit un an cormoranurile
o lanseta eleganta, permisiva in dril si cu actiune parabolica...a nu se interpreta moale. varful este destul de tare, numai ca lucreaza o portiune mai mare a blancului. calitatile ei se vad abia cand incepi sa o folosesti, prima impresie in magazin nu e tocmai grozava, betele par moi
lanseul se face foarte usor, doar ca trebuie sa te obisnuiesti putin cu lanseta si sa gasesti miscarea corecta
cand am cumparat noul meu set de bete (senzor magic 2013), deja mai aveam 2 cormoran (primul model). le-am scos la un casting, comparativ fl strategist/magic/carp force. diferente majore in distantele obtinute nu se vad...adica irelevant pentru diferenta de pret dintre ele...pentru ca eu le-am dat pe ale mele cu 200 de lei bucata si erau destul de odihnite
rezistenta...testul timpului vorbeste de la sine. eu pescuiesc cu naditori, iar testul de care spuneam mai sus l-am facut cu plumbi de 110-120 de grame pe toate betele. lanseurile variau in jurul a 150 de metri, fir 0,25. cu celelalte doua dadeam constant mai mult, dar diferentele erau de 5-7 metri, daca as incerca sa fac o medie
im pare rau ca le-am dat acum, adica nu erau bete de 200 de lei
chub nu cunosc, dar am citit numai de bine despre performantele lor
o lanseta eleganta, permisiva in dril si cu actiune parabolica...a nu se interpreta moale. varful este destul de tare, numai ca lucreaza o portiune mai mare a blancului. calitatile ei se vad abia cand incepi sa o folosesti, prima impresie in magazin nu e tocmai grozava, betele par moi
lanseul se face foarte usor, doar ca trebuie sa te obisnuiesti putin cu lanseta si sa gasesti miscarea corecta
cand am cumparat noul meu set de bete (senzor magic 2013), deja mai aveam 2 cormoran (primul model). le-am scos la un casting, comparativ fl strategist/magic/carp force. diferente majore in distantele obtinute nu se vad...adica irelevant pentru diferenta de pret dintre ele...pentru ca eu le-am dat pe ale mele cu 200 de lei bucata si erau destul de odihnite
rezistenta...testul timpului vorbeste de la sine. eu pescuiesc cu naditori, iar testul de care spuneam mai sus l-am facut cu plumbi de 110-120 de grame pe toate betele. lanseurile variau in jurul a 150 de metri, fir 0,25. cu celelalte doua dadeam constant mai mult, dar diferentele erau de 5-7 metri, daca as incerca sa fac o medie
im pare rau ca le-am dat acum, adica nu erau bete de 200 de lei
chub nu cunosc, dar am citit numai de bine despre performantele lor
Fishing is life. The rest...just details