Ambelegeorge-alexandru scrie:ceel solubile sau cele fierte?
Boilesuri solubile-articol PM
Moderator: florentiniuga
Re: Boilesuri solubile-articol PM
- zarguzon adi
- membru activ
@Costelino pentru boiliesurile cu ou fierbele la abur si dupa aproximativ 2 ore vei putea da linistit la peste.Pentru cele solubile il las pe George Alexandru sa raspunda .
- george-alexandru
- Veteran
pai o solutie la solubile de uscare mai rapida ar fi sa pui un jet de aer cald indreptat spre ele,sau sa le pui intr/un loc bine aerisit in curent la umbra si in 48 de ore le poti folosi.o solutie in cazul in care unele se sparg este sa uzi cobra pt a diminua frecarea.
In cazul uscarii fortate cu aer cald direct pe solubile ,nu exista riscul sa se crape (deshidratarea sa se faca prea rapid in stratul exterior ) ?
- george-alexandru
- Veteran
am incercat si nu mi sau crapat dar prefer cealalta varianta
- Mariuskarp
- utilizator
Salut George ! pt.uscarea rapida nu se poate folosii si cuptorul de la bucatarie de eexemplu al meu are si ventilator ceea ce face ca caldura sa se raspindeasca uniform ar fi o micaproblema temperatura minima e de 50 gradegeorge-alexandru scrie:pai o solutie la solubile de uscare mai rapida ar fi sa pui un jet de aer cald indreptat spre ele,sau sa le pui intr/un loc bine aerisit in curent la umbra si in 48 de ore le poti folosi.o solutie in cazul in care unele se sparg este sa uzi cobra pt a diminua frecarea.
Dar totusi nu inteleg de ce sa le uscam rapid??? care e motivul?
Vrei sa le usuci rapid pt. ca nu ai avut suficient timp inaintea partidei sa le faci. Cel putin eu trebuie sa le las la uscat cel putin 4 zile inainte sa le pot folosi si ma refer binenteles la cele solubile, asa ca trebuie sa-ti planuiesti partida cu grija pt. daca trecem in extrema cealalta si le lasi prea mult la uscat, se fac ca nucile.
- raressorin
- utilizator
se pot face comenzi si pentru spania.in spania inca nu se pescuieste cu bile solubile si nu acum am auzit pana acum de laptele de porumb,pentru solubile.salutari si fir intins.
http://www.carpforum.co.uk/Shared/Messa ... &ReadAll=1raressorin scrie:se pot face comenzi si pentru spania.in spania inca nu se pescuieste cu bile solubile si nu acum am auzit pana acum de laptele de porumb,pentru solubile.salutari si fir intins.
crap.ro