Esti inconsegvent !...judeci dupa bunul plac ...umbli cu doua masuri ...etc...toader nicolae scrie:Scuza-ma Gore dar eu nu pot sa condamn pe unul care il fura pe Parfene !
La MOARA VLASIEI am turnat deja 2 pescari care au incercat sa fure peste asa ca trage tu concluzii.
Cand mi-oi arata mie ce predici am tinut eu despre C&R , am sa-ti spun cati pesti am mancat eu din Dunare !...s-ar putea sa ai un soc ...ia un extraveral !toader nicolae scrie:Tare sunt curios cat peste ai eliberat tu in Dunare si altii care ne tin predici despre C&R.Daca vrei sa fi sportiv trebuie sa fi acolo unde nu esti obligat nu unde nu ai incotro.
Verifica fiecare post al meu(o sa-ti ia ceva timp ) si-o sa vezi ca sustin sistemul dar nu-l impun ...pentru ca nu suntem in aceiasi situatie cu tarile unde retinerea pestelui e ceva anormal , nu eliberarea lui !
Ma mandresc cu un record negativ de acum ve-o 10 ani cand am fost 17 zile consecutive la Dunare si n-am prins nimic ...alti si-ar fi bagat ceva in el de pescuit la Dunare dupa primele 3 zile...eu m-am dus si-n a 18 -a zi si-n anii ce-au urmat si vor urma ! Si sti de ce ? ...fiindca imi place mai mult sa ma duc la pescuit decat sa prind peste ! Nu cred ca poti sa spui acelasi lucru , atata timp cat declari ca (doar) eu sunt norocos ca pot pescuii la Dunare pe bani putini iar tu trebuie sa ti-o iei in freza de la patronii de balti din jurul Bucurestiului ,cu toate ca la un moment dat considerai ca e mai rentabil e sa pescuiesti la unguri. Bre , poate sa se prinda la unguri cate un sac de peste pe minut la o singura varga...eu de pe malul garlii mele (de suflet) nu ma dau dus niciodata !
p.s
astept sa (re)vad ce-am propovaduit eu legat de C&R si-ti spun dupa aia cum eliberez eu pestele pe care uneori nu-l prind !