VAND BBLC MODEL VECHI SI TAMBURI DE REZERVA
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
VAND BBLC MODEL VECHI SI TAMBURI DE REZERVA
Vand 6 bucati BBLC model vechi si 3 bucati tamburi de rezerva pt BBLC.
Au semne normale de uzura, fara defecte, functioneaza perfect toate. Pescuite 3 sezoane.
Pret 500 mulineta si 100 lei tamburul.
Telefon: 0767.99.44.77
Livrare: prin curier rapid (FAN) cu plata ramburs sau predare personala in Buzau, Urziceni sau BUCURESTI (in zona DORALY, METRO Voluntari de 3 ori pe saptamana).
Poze:
Au semne normale de uzura, fara defecte, functioneaza perfect toate. Pescuite 3 sezoane.
Livrare: prin curier rapid (FAN) cu plata ramburs sau predare personala in Buzau, Urziceni sau BUCURESTI (in zona DORALY, METRO Voluntari de 3 ori pe saptamana).
Poze:
Să Pescuiţi Bine !!!
Re: VAND BBLC MODEL VECHI SI TAMBURI DE REZERVA
am uitat, maine 17.01 cursa la Bucuresti, cine vrea sa le vada sa ma contacteze pana in ora 9.00
Să Pescuiţi Bine !!!
ai citit si tu macar ce am scris eu ?
Alin MUHA scrie:Vand 6 bucati BBLC model vechi si 3 bucati tamburi de rezerva pt BBLC.
Poze:
Să Pescuiţi Bine !!!
un pret pentru 4 buc?
s-au vandut, au mai ramas doar tamburii
Să Pescuiţi Bine !!!