Schimb sau donez 3 tamburi Okuma LB40 si 3 tamburi ET
Moderatori: mini_mic, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- Radu Bacau
- senior
Schimb sau donez 3 tamburi Okuma LB40 si 3 tamburi ET
Salut!
Am 3 tamburi Okuma LB40 si 3 tamburi ET Carphunter Feeder 6000 cu care nu am ce face.Mai am o prastie de stationar,dar cu brate din plastic,no name dar trainica.Eu dau la peste mai mult la varga,asa ca as vrea in schimb chitibusuri de pescuit la varga,adica :
plute 2 - 3 g la care sa poata fie schimbata antena cu starlete gros (plute am,dar nu pot sa le scot antena)
starlete gros - oricati.merg si aia subtiri ca-i adaptez eu
bilute plumb - pana in 2g
carlige no name - marimea 10,12,14
monturi caras cu maxim 2 carlige mici - oricate
lanterna de cap no name,fara pretentii
orice alte maruntisuri pt varga
Mulinetele le-am vandut,ca na,e criza.Tamburii astia incerc sa-i schimb pentru ca vreau sa am ceva pentru primavara la varga,dar stau mai slabut cu buzunarul.Pana la urma ii dau pe orice mi se propune,numai sa le pot folosi la varga.
Daca nu e nimeni interesat in cateva zile,la donez cui are nevoie,numai sa plateasca transportul.
Nu pot sa fac poze ca nu am cu ce,nici cu telefon.Stiu regulile forumului,daca se sterge anuntul,asta e.
Am 3 tamburi Okuma LB40 si 3 tamburi ET Carphunter Feeder 6000 cu care nu am ce face.Mai am o prastie de stationar,dar cu brate din plastic,no name dar trainica.Eu dau la peste mai mult la varga,asa ca as vrea in schimb chitibusuri de pescuit la varga,adica :
plute 2 - 3 g la care sa poata fie schimbata antena cu starlete gros (plute am,dar nu pot sa le scot antena)
starlete gros - oricati.merg si aia subtiri ca-i adaptez eu
bilute plumb - pana in 2g
carlige no name - marimea 10,12,14
monturi caras cu maxim 2 carlige mici - oricate
lanterna de cap no name,fara pretentii
orice alte maruntisuri pt varga
Mulinetele le-am vandut,ca na,e criza.Tamburii astia incerc sa-i schimb pentru ca vreau sa am ceva pentru primavara la varga,dar stau mai slabut cu buzunarul.Pana la urma ii dau pe orice mi se propune,numai sa le pot folosi la varga.
Daca nu e nimeni interesat in cateva zile,la donez cui are nevoie,numai sa plateasca transportul.
Nu pot sa fac poze ca nu am cu ce,nici cu telefon.Stiu regulile forumului,daca se sterge anuntul,asta e.
- PescarDeMic
- senior
Re: Schimb sau donez 3 tamburi Okuma LB40 si 3 tamburi ET
Sall.tamburii Okuma LB40 sunt de plastic/metalici?
Prietenii sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare...
- Radu Bacau
- senior
Salut....de plastic totiPescarDeMic scrie:Sall.tamburii Okuma LB40 sunt de plastic/metalici?
- Radu Bacau
- senior
In ultimul caz –
Plumbi simpli de 50-100 g
Nada cat mai simpla
Dar cel mai mult,cum am spus mai sus,am nevoie de plute,bobite de plumb,carlige si starlete (ma duc mai mult noaptea,pe Siret si Bistrita).Le si cumpar,dar nu va asteptati la mare profit. )))
Plumbi simpli de 50-100 g
Nada cat mai simpla
Dar cel mai mult,cum am spus mai sus,am nevoie de plute,bobite de plumb,carlige si starlete (ma duc mai mult noaptea,pe Siret si Bistrita).Le si cumpar,dar nu va asteptati la mare profit. )))
- Radu Bacau
- senior
- Radu Bacau
- senior
- Radu Bacau
- senior
- Radu Bacau
- senior
- Radu Bacau
- senior
- Radu Bacau
- senior
Dau tamburii cui ii trebuie,numai sa plateasca transportul prin posta (vreo 7 lei).
- Radu Bacau
- senior
au mai ramas 2 tamburi ET
- Radu Bacau
- senior
se poate inchide,multumesc.