pescari fotografi
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- Allen Besnovich
- Veteran
- florentiniuga
- Master Admin
Re: pescari fotografi
Macro ?!...cred ca ai vrut sa spui Close-up !florentiniuga scrie:Ce telefon ai? Face niste macro-uri superbe!
Incearca sa ai in vedere ca linia orizontului sa fie dreapta (mai mereu cand e vorba de o apa in fundal) si sa incadrezi mai bine subiectul (fara sa tai din el ).Allen Besnovich scrie:Întoarsă pe toate părțile
Ps: made with phone...
- darthfather
- senior
Dureros de frumos !
- florentiniuga
- Master Admin
Obisnuit cu video.. Majoritatea camerelor au macro (similar close-up sub 1m) si super-macro (1-10cm).gor965 scrie:Macro ?!...cred ca ai vrut sa spui Close-up ! .....florentiniuga scrie:Ce telefon ai? Face niste macro-uri superbe!
Sfirsit de sezon 2013
Vali, efectele sunt din aparat sau din soft ?
Tine linia orizontului dreapta. In ultimele doua poze, pozitionarea lansetelor iti arunca privirea in afara cadrului. Incearca o incadrare inversa decat cea de mai sus ... asa incat, ochii ce privesc lansetele, sa gaseasca in punctul lor maxim o continuare in peisaj.
... eu asa o vad pe prima ... HDR pana la capat !
Tine linia orizontului dreapta. In ultimele doua poze, pozitionarea lansetelor iti arunca privirea in afara cadrului. Incearca o incadrare inversa decat cea de mai sus ... asa incat, ochii ce privesc lansetele, sa gaseasca in punctul lor maxim o continuare in peisaj.
- florentiniuga
- Master Admin
Efectele sint din soft ,multumesc de indicatii ,pe acest loc nu prea pot sa ma pozitionez cum as vrea ,trebuie lucrat numai din acel unghi ,altfel se recunoaste zona si se aglomereaza locul .gor965 scrie:Vali, efectele sunt din aparat sau din soft ?
- Allen Besnovich
- Veteran
Multumesc pentru atentionare, in general tin cont de acest aspect dar se pare ca am uitat
O tentativă de peisaj.
O tentativă de peisaj.
C.S. OLTENIA FISHING
- Allen Besnovich
- Veteran
Am nevoie de o parere, dacă se poate.
Am folosit un efect, și as vrea să stiu dacă se observa diferența.
O sa pun ambele poze.
O sa pun ambele poze.
C.S. OLTENIA FISHING
- florentiniuga
- Master Admin
Banuiesc ca cea de jos e originala, pentru ca cea de sus are sharp-ul prea accentuat ca sa fie din aparat. Diferenta e destul de vizibila.Allen Besnovich scrie:Am nevoie de o parere, dacă se poate.
O sa pun ambele poze.
Salutare,am vazut acest topic din greseala si sunt bucuros ca l-am observat.Detin un nikon d3000 cu cateva "mici jucarii" de aproximativ 4 ani.A fost prietenul meu de incredere pe munte sau in partidele de pescuit,concursuri din jurul Brasovlui.
Cu dor de pescuit pun cateva cadre care sper sa va placa.
Cu dor de pescuit pun cateva cadre care sper sa va placa.
- Fişiere ataşate
Prinde un peste si ... fa-l mare !