Neata'.
Se vinde un set format din 4 telescopice + 4 mulinete + rod pod, nefolosite din primavara lui 2012, in stare foarte buna(telescopicele nu sunt lovite, nu au fisuri in blank, inelele sunt originale - nu sunt sparte sau schimbate iar mulinetele la fel, functioneaa foarte bine, inclusiv baitrunner-ul, la toate 4) , cu urme normale de folosinta....se vand pentru ca stau degeaba:
1. 3 buc TELESCOPICE MAVER TELECARP JURASSIC de 3,60m si 3 lbs;
2. 1 buc.TELESCOPICA MAVER ARCADIUM de 3,60m si 3,5 lbs;
3. 2 buc. MULINETE SPRO HARDLINER PRO LCS 5400 - 5 rulmenti, intra 160m fir de 0,33mm;
4. 2 buc. MULINETE OKUMA TRAVENTINE 45 - 5 RULMENTI.
Aceste 4 lansete + 4 mulinete au costat 1700 ron noi....dar, se vand cu numai 800 ron + BONUS HUSA PENTRU TRANSPORT !!!!
5. ROD POD ATTACK cu 4 posturi, cu husa + AVERTIZORI DIGITALI FL NEGRI-setul costa doar 200 ron.
Daca vrea cineva tot pachetul, 4 lansete + 4 mulinete + husa transport, la 800 lei...primeste bonus rod pod-ul + husa si avertizorii!!!
Mentionez ca toate acestea nu sunt ale mele...prietenul meu m-a rugat sa le pun pe site, deoarece nu are timp sa intre pe forum.
Pentru orice informatii, va rog sa-l contactati: Gabi - tel.0723246314
O zi buna.
SET COMPLET - jumatate de pret
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- viorel doloc
- membru activ
- viorel doloc
- membru activ
Re: SET COMPLET - jumatate de pret
Poze reale cu produsele, se vor atasa saptamana viitoare....multumesc pentru intelegere.
O zi buna.
O zi buna.
- viorel doloc
- membru activ
poze...
relatii si la telefon 0745.232.350 - Viorel
relatii si la telefon 0745.232.350 - Viorel
dai si la schimb?
- marius pescarul
- Veteran
un pret pentru cele 3 lansete telescopice?
Da Doamne sanatate, ca belele curg !!!
- viorel doloc
- membru activ
Buna seara.
Am vorbit cu prietenul meu si a spus ca asteapta o oferta, maine, pentru tot pachetul...pana atunci nu poate spune nimic.
Maine seara o sa va anunt.
O seara buna
Am vorbit cu prietenul meu si a spus ca asteapta o oferta, maine, pentru tot pachetul...pana atunci nu poate spune nimic.
Maine seara o sa va anunt.
O seara buna
- viorel doloc
- membru activ
Vandut tot setul...multumesc.