Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
Dl. Măciucă Florin, nu este frumos, plăcut să minți și să-i strici imaginea acestui om mai mult decât corect, cinstit și onest!!! Celmare Ghe. nu a făcut atelier, el a făcut aruncări cu rezultate notabile la acest antrenament, chiar a fost sufletul petrecerii. Dacă ai onoare, demnitate sunt ferm convins că poți posta și rezultatele. Sabin, doresc să-ți mulțumesc pentru fotografiile făcute!!! Cu respect, Lucian BV.
-
- Veteran
domnule luci .este o gluma cu" aluzie" adresata domnului celmare."Aluzia "fiind faptul ca facea el" bascalie" de mine ca eu fac mai mult atelier.Daca domnul celmare nu a comentat inseamna ca nu l-am ofensat.eu cred ca nu are nevoie de purtator de cuvant.lucfish scrie:Dl. Măciucă Florin, nu este frumos, plăcut să minți și să-i strici imaginea acestui om mai mult decât corect, cinstit și onest!!! Celmare Ghe. nu a făcut atelier, el a făcut aruncări cu rezultate notabile la acest antrenament, chiar a fost sufletul petrecerii. Dacă ai onoare, demnitate sunt ferm convins că poți posta și rezultatele. Sabin, doresc să-ți mulțumesc pentru fotografiile făcute!!! Cu respect, Lucian BV.
Sabin a venit datorita rugaminti mele pentru a deveni publica si profesionist facut un anunt de casting ,cred eu .pentru a arata unitatea pescarilor din zona.....
Minciuna de care sunt acuzat si interpretata de tine este o acuzatie grava.eu cred ca este o tatonare intre mine si domnul in cauza sub forma de gluma.
De rezultate nu postez pentru ca nu imi asum rezultatele care nu le cunosc in detaliu.pentru ca nu am avut interes sa cunosc in detaliu. Nu a fost un concurs si a fost amical si eu cred ca a ajutat la un motiv in plus de a ne rentalni si a trece mai usor peste acest timp mort in privinta pescuitului.
Daca ai ceva personal, uneori o vadsi o stiu si altii ,dar te rog.nu te lega de orcare motiv sa o faci public .
multumesc de intelegere.
Dl Măciucă, purtător de cuvânt înseamnă altceva, eventual puteai folosi cuvântul APĂRĂTOR. În opinia ta este o tatonare, șicanare, în realitate tu vorbești înainte să gândești. La Belin, dintr-o discuție purtată de tine cu o persoană foarte apropiată lui Celmare Gheorghe, a rezultat o mare eroare din partea ta, îți aduci aminte!!! Legat de rezultate doream să publici rezultatele tale și a lui pentru că aruncările au avut loc în aceeași serie și la măsurători ai văzut lugimea lor!!! Și alții cunosc faptul că tu nu ești ce dorești să pară, dar din politețe nu o fac public, mare atenție!!! Tu ai scris că a făcut ATERLIER, în realitate omul a făcut aruncări, glume, etc.Eu nu te-am acuzat că ai munțit, total fals, în realitate eu am costatat acest aspect și nu am putut trece cu vederea, fiind vorba de acest om!!!
- Marian Tomescu
- senior
Luci, ai grija cum vorbești, pentru ca ești cam acid!!! Poate vrei sa sari din schema la concurs....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
I don't need GOOGLE, my wife knows everything!
Mary, comentariile nu sunt acide, ele sunt reale, pertinente. Ai fost prezent la fața locului și cunoști adevărul. Concursul este organizat de STIGMA, nu de Măciucă. Dacă este organizat de el eu nu merg, nu doresc să-mi bat joc de bani și de munca mea.