Vand Rod Pod Daiwa Infinity, 4 posturi, otel
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand Rod Pod Daiwa Infinity, 4 posturi, otel
- Rod pod Daiwa Infinity 4 posturi = 750 Ron
Tel: 0721676052
Tel: 0721676052
- crocodilu76
- senior
Re: Vand Rod Pod Daiwa Infinity, 4 posturi, otel
Din poza se pare ca bara din fata si cea din spate sunt schimbate mai exact sunt din aluminiu !!!
Probably the Best Angler on the Lake ...
Da este adevarat, burzzbar-urile din prima poza sunt din duraluminium pentu ca am folosit rod pod-ul si cu 5 lansete pe el...
Am si buzzbar-urile originale(din otel). Mai atasez o poza. In cazul in care sunteti interesat de rod pod va pot prezenta ambele perechi de buzzbar-urile.
Am si buzzbar-urile originale(din otel). Mai atasez o poza. In cazul in care sunteti interesat de rod pod va pot prezenta ambele perechi de buzzbar-urile.
Pretul pentru care set este? Cu bare din inox, sau aluminiu, ori ambele?adi92 scrie:Valabil
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
Pretul este pentru rod pod-ul cu buzzbar-urile de inox, bonus buzzbar-urile din aluminium.
Pret 700 ron.
Vandut. Multumesc pentru gazduire, se poate sterge.