vreau o parere.....

Moderatori: gor965, florentiniuga

gabryboy
junior
junior

vreau o parere.....

Mesaj de gabryboy » 10 Mar 2009, 18:40

As dori sa cumpar kitul asta: http://www.totalfishing.ro/kit-crap-sert-p-6513.html ... . Vreau si eu o parere sincera si daca acest set de lansete si mulinete sunt bune sau dau banii degeaba pe ele.

Fir Intins!!!

Driscu Radu
senior
senior

Re: vreau o parere.....

Mesaj de Driscu Radu » 10 Mar 2009, 19:19

Am avut rod podul e mic nu prea se lungesc picioarele si e destul de instabil la vant puternic, ( tine, sustine mai bine 3 lansete decat 4),despre avertizoare pot spune ca sunt bune pentru inceput cativa ani rezista la ploi ( nu stiu la furtuni cum se comporta), lansetele sunt bune pentru un incepator pentru 2-4 ani dupa care iti vor creste pretentiile, lansete asemanatoare am avut eu cand am inceput pescuitul la crap in jur de 500gr. bucata, cam acu 6 ani.Numai bine fir intins.

saryi
membru activ
membru activ

Mesaj de saryi » 10 Mar 2009, 19:32

pentru ceea ce ofera pretul pare ok...dar poti lua si alte variante in calcul cum ar fi o baterie de 3 lansete in loc de patru. depinde ce vrei de la echipamentul pe care il cumperi si cat de maniac esti: poti sa faci 5 iesiri la pescuit intr-un an sau 5 intr-o luna, participi la concursuri sau pescuiesti doar de placere...etc

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 10 Mar 2009, 20:47

Sunt ptr. incepatori ! Daca n-ai avut niciodata asa ceva , le iei si dupa ce le faci praf (in 1-2-3 ani , depinde cat de "priceput" esti ) iti iei altceva mai bun si constati cat de kko au fost astea ! :))
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

gabryboy
junior
junior

Mesaj de gabryboy » 10 Mar 2009, 20:48

Salut,

Va multumesc pt sfaturi, dar tot nu ma-ti lamurit, se merita investitia? Nu particip la concursuri sunt doar un incepator si vreau sa zic , ca pasiunea este foarte mare. Eu am o serie de lansete akasa dar nu sunt profi si am zis sa incerc sa imi cumpar un set de lansete mai "profi" daca pot sa zic asa. Se de acea as dor un sfat. Bun am inteles ca acel rod pod nu e ok , as dori un sfat ce marca de lanseta , mulineta, rod pod sa imi cumpar si bine inteles sa ma incadrez in maxim 13 mil.

Fir Intins!!!

sdaniel
senior
senior

Mesaj de sdaniel » 10 Mar 2009, 21:29

gabryboy scrie:Salut,

Va multumesc pt sfaturi, dar tot nu ma-ti lamurit, se merita investitia? Nu particip la concursuri sunt doar un incepator si vreau sa zic , ca pasiunea este foarte mare. Eu am o serie de lansete akasa dar nu sunt profi si am zis sa incerc sa imi cumpar un set de lansete mai "profi" daca pot sa zic asa. Se de acea as dor un sfat. Bun am inteles ca acel rod pod nu e ok , as dori un sfat ce marca de lanseta , mulineta, rod pod sa imi cumpar si bine inteles sa ma incadrez in maxim 13 mil.

Fir Intins!!!

Nu iti recomand lansetele Sert Sedna sau Bishop . Sunt foarte groase , grele si foarte foarte moi, mulinetele nu le cunosc ; despre rod-pod subscriu la ce au spus si colegii mai sus ....

Parerea mea.. nu merita investitia .
Dan Serban

dragan claudiu
Veteran
Veteran

Mesaj de dragan claudiu » 10 Mar 2009, 21:55

iti recomand ca esti la inceput sa-ti iei lansete de la baracuda sint ieftine si destul de bune,eu asa am inceput cu patru lansete mustang baracuda de 3,90,3,50 lb si am pescuit cu ele 3 ani fara probleme si mergeam la balta de 2 -3 ori pe saptamina. le-am vindut la un cunoscut si le are si acum si e foarte multumit de ele. mulinete... iti recomand jaxon syncro frxl 600 sint bune si la 178 ron pe buc. , parerea mea banii sint ai tai............ ;) ;)

gabryboy
junior
junior

Mesaj de gabryboy » 11 Mar 2009, 12:48

Salut Claudiu,

Mersi mult pt. sfat .... chiar o sa tin cont de parerea ta.

Fir Intins!!!

dani
senior
senior

Mesaj de dani » 11 Mar 2009, 15:08

gor965 scrie:Sunt ptr. incepatori ! Daca n-ai avut niciodata asa ceva , le iei si dupa ce le faci praf (in 1-2-3 ani , depinde cat de "priceput" esti ) iti iei altceva mai bun si constati cat de kko au fost astea ! :))
De acord cu tine....dar...cu o singura mentiune! ...nu cred ca ii va lua atat de mult(3 ani) sa isi dea seama ca nu a facut cea mai buna alegere...!!!

Pretul pare tentant...insa...parerea mea...mai asteapta ,mai strange niste bani...
today is the yesterday that tommorow won't count

sdaniel
senior
senior

Mesaj de sdaniel » 11 Mar 2009, 15:27

dani scrie:
gor965 scrie:Sunt ptr. incepatori ! Daca n-ai avut niciodata asa ceva , le iei si dupa ce le faci praf (in 1-2-3 ani , depinde cat de "priceput" esti ) iti iei altceva mai bun si constati cat de kko au fost astea ! :))
De acord cu tine....dar...cu o singura mentiune! ...nu cred ca ii va lua atat de mult(3 ani) sa isi dea seama ca nu a facut cea mai buna alegere...!!!

Pretul pare tentant...insa...parerea mea...mai asteapta ,mai strange niste bani...

Mulinetele , rod-podul si senzorii sunt ok pentru inceput , nu ca as avea eu prea multa experienta ... dar din ce am observat betele se incarca bine cu plumb de maxim 70 gr , cred ; iar de lansat mai mult de 60-70 de metri nu cred ca se poate .
Dan Serban

dragan claudiu
Veteran
Veteran

Mesaj de dragan claudiu » 11 Mar 2009, 17:47

dani scrie:

frate tu poate ai avut bani si ti-ai luat lansete mai bune,dar ai dat vreodata cu un baracuda? sa sti ca sint foarte bune caliatate pret,eu n-am avut probleme cu ele si inca ceva poti contesta un lucru atunci cind ai lucrat cu el,daca n-ai avut ar fi mai bine sa te abti. imi cer scuze daca te-am suparat dar asta-i adevarul. si sint multi pe forum care imi vor da dreptate in legatura cu baracudele. :D :D

dani
senior
senior

Mesaj de dani » 11 Mar 2009, 18:19

pt. Dragan Claudiu:

Salut! Nu m-am suparat deloc...nu am pt. ce sa ma supar...!
Eu ma refeream la Sert ,pe care le cunosc, nicidecum la Baracuda, pe care nu le cunosc...
Am avut mai multe articole de la Sert si nu mi-au lasat o impresie prea buna...
Nu stiu de unde ai tras concluzia ca vorbesc in postarea mea despre Baracuda!??!!

Fir intins!!!
today is the yesterday that tommorow won't count

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 11 Mar 2009, 18:45

dani scrie:

Eu am spus in ghilimele cat este fiecare de Priceput ! :D Unii poate nu reusesc sa le fac praf in 3 ani ...si nici nu au timp sa constate ca sunt slabe !
Sert sunt Ok in raportul pret calitate...de fapt erau !...acum le-au scumpit de parca sunt din povestea cu Fat Frumos ...le-a crescut calitatea peste noapte cat la altii intr-un an ! :-w
Mi-aduc aminte ca vroiam sa-mi iau Karax cu 135 ron si acum costa 220 !!! X-( ...aproape cat Maver Genesis pe care eu am dat 230 ron si care sunt calitativ cu mult, foarte mult , peste Karax ! >:)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

marian_popescu
Veteran
Veteran

Mesaj de marian_popescu » 11 Mar 2009, 19:00

un set bun pentru inceput, si nu numai, ar fi okuma longbow 65 cu bete energoteam dx kevlar. ambele sunt rezistente si finute...ca sa nu mai vorbim de pret. tot la energo mai gasesti o oferta cu rod pod integral din aluminiu (inclusiv mecanisme de strangere si ajustare), E 70 parca se numea, impreuna cu senzori si swingere iluminate, undeva putin peste 200 de lei. discutam pe alt forum, spunea cineva ca rod podul e cam instabil pt scule de categoria grea (avea lansete de 3,90 cu bblc pe ele), dar la betele astea chiar nu vad nicio problema. bete 390 lei, mulinete cam 450, rod pod complet echipat 220 lei. total...iti ramane si de un power spod
e misto reclama, cu betele alea cracanate spre cer ca pe un sky pod, dar eu nu as da banul pe asa ceva
Fishing is life. The rest...just details

dragan claudiu
Veteran
Veteran

Mesaj de dragan claudiu » 11 Mar 2009, 19:13

dani scrie:pt. Dragan Claudiu:

Salut! Nu m-am suparat deloc...nu am pt. ce sa ma supar...!
Eu ma refeream la Sert ,pe care le cunosc, nicidecum la Baracuda, pe care nu le cunosc...
Am avut mai multe articole de la Sert si nu mi-au lasat o impresie prea buna...
Nu stiu de unde ai tras concluzia ca vorbesc in postarea mea despre Baracuda!??!!

Fir intins!!!
pai n-ai zis tu ca nu o sa-i ia 3 ani pina isi da seama ca n-a facut alegerea buna?eu am scris ca am folosit baracudele timp de 3 ani .ce sa inteleg frate..... :D

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”