cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
Imi e scarba de oameni astea care vor sa duca la toti vecini acasa peste sa arate ca e mare pescar....nu zice nimeni sa nu iei de o prajeala...dar sa iei ca neamprostu...mai dute .....
Sincer pescuiesc numai e dunare....si nu am luat niciodata multi pesti....am luat sa fac un gratar....doar ma intorc si mai pot sa prind...ca daca iau mereu cat pot cara...unde ajung...si pana la urma cat peste pot sa mananc...
Sent from my iPad Air using Tapatalk HD
Sincer pescuiesc numai e dunare....si nu am luat niciodata multi pesti....am luat sa fac un gratar....doar ma intorc si mai pot sa prind...ca daca iau mereu cat pot cara...unde ajung...si pana la urma cat peste pot sa mananc...
Sent from my iPad Air using Tapatalk HD
Buna seara,
Daca tot a venit iarna si ne gandim cu nostalgie la sezonul de pescuit care tocmai a trecut,postez o poza cu una dintre capturile din Delta Dunarii din luna iulie.
Daca tot a venit iarna si ne gandim cu nostalgie la sezonul de pescuit care tocmai a trecut,postez o poza cu una dintre capturile din Delta Dunarii din luna iulie.
- Fişiere ataşate
-
- 13.2 kg
- phpFxmHC2AM.jpg (18.02 KiB) Vizualizat de 3274 ori
- pescarhoinar81
- membru activ
Ce frumos va mai dati voi fete mari...mama ce ma amuz!
SUPERB!!BDS scrie:Buna seara,
- cosmin mihut
- Veteran
- cosmin mihut
- Veteran
Acum zoio mai Sorine ,cum amarul a disparut poza mea din avatar ???
MERCEDES S
Incearca sa pui din nou o poza si vei vedea indicatiile - trebuie una de dimensiuni mai mici!
Respect
Respect
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
Un moderator nu ti-o poate scoate, asa ca ar trebui sa intrebi un Admin. De fapt ar fi trebuit sa observi ca s-a schimbat inclusiv fundalul paginii de forum, de unde-au disparut niste pesti ... si inca-i cautam !cosmin mihut scrie:Acum zoio mai Sorine ,cum amarul a disparut poza mea din avatar ???
Frumos peste...felicitari !BDS scrie:Buna seara,
Chiar daca a venit frigul pescuitul nu sa terminat.Si petru ca e foarte liniste pe forum sa ne mai delectam cu ceva poze,tin sa pecizez ca nu toate iesirile au dat rezultate dar nu conteaza.
.......de prins,cu alta ocazie!
.......de prins,cu alta ocazie!
Peştele care scapă din undiţa pescarului este întotdeauna cel mai mare.
hai nu mai iese nimeni cu poze?
La sfarsit de an, cand frigul crapa pietrele pe afara, hai sa ne amintim de zilele fierbinti petrecute in Delta Dunarii :
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
La multi ani, sanatate si capturi cu greutate tuturor pescarilor