Vand 2 Mulinete Shimano BBLC
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand 2 Mulinete Shimano BBLC
Vand 2 mulinete Shimano BBLC, se prezinta impecabil, functioneaza impecabil.
Daca nu ma insel am si cutiile prin debara. Achizitionate de 1 an jumate. Nu am tamburi de rezerva.
Pret set 1000 lei
Pret / buc 500 lei
Tel: 0767.99.44.77
Predare personala in Bucuresti in zona DORALY sau METRO VOLUNTARI de 3 ori pe saptamana !!!
Livrare prin curier cu plata ramburs in orice oras al tarii - cost 50 lei.
Poze reale:
Daca nu ma insel am si cutiile prin debara. Achizitionate de 1 an jumate. Nu am tamburi de rezerva.
Pret set 1000 lei
Pret / buc 500 lei
Tel: 0767.99.44.77
Predare personala in Bucuresti in zona DORALY sau METRO VOLUNTARI de 3 ori pe saptamana !!!
Livrare prin curier cu plata ramburs in orice oras al tarii - cost 50 lei.
Poze reale:
Să Pescuiţi Bine !!!
- Marius Manole
- membru activ
Re: Vand 2 Mulinete Shimano BBLC
SALUT.te-am sunat mai devreme in leg cu o mulineta.Vreau sa cumpar una buc.am stabilit si pretul,ramane sa ne vedem pt vinzare/cumparare.Unde si cind ne putem vedea?cu stima .nr meu este 0753316928
parca ramasese se ne auzim duminica seara la un telefon daca nu ma insel.
daca asa este ramane pt duminica si stabilim exact ce si cum, acum e prea devreme sa ma pronunt pt ca nu stiu ziua exacta cand ajunge masina mea acolo.
toate bune !
daca asa este ramane pt duminica si stabilim exact ce si cum, acum e prea devreme sa ma pronunt pt ca nu stiu ziua exacta cand ajunge masina mea acolo.
toate bune !
Să Pescuiţi Bine !!!
- Marius Manole
- membru activ
ok te sun duminica seara.o zii minunata sa ai
- MIHAI VICTOR
- junior
Mai aveti mulinetele?