Salut.
Foloseste cineva aceasta patura de la Chub si poate sa imi spuna o parere?
http://www.chubfishing.com/en-gb/produc ... air-cover/
Patura - Chub Breathable Bedchair Cover
Re: Patura - Chub Breathable Bedchair Cover
Aduce un plus de confort termic? (indiferent de producator, daca sunt posesori de paturi va rog sa va spuneti parerea, merci)
Pai... e vre-o patura care nu aduce un plus de confort termic ?diccosmin scrie:Aduce un plus de confort termic? (indiferent de producator, daca sunt posesori de paturi va rog sa va spuneti parerea, merci)
In alta ordine de idei, sacii de dormit de generatie mai noua sunt extrem de grosi si nu prea ai nevoie de patura (au straturi detasabile).
Un plus semnificativ :-). Oricum va zic eu cum e zilele urmatoare. Tocmai am comandat-o. Merci pentru ca ai postat
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Am primit patura, e de calitate, e destul de groasa fapt care ma face sa cred ca aduce un plus semnificativ de confort termic.
In specificatii e mentionat ca impermeabilitatea este medie. Textura materialului exterior ma face sa cred ca asa este.
In combinatie cu sacul Trakker Big Snooze+ din dotare cred ca o sa acopere nevoile mele.
Sper sa fie de ajutor celor care sunt interesati de achizitia unei paturi la un pret bun
In specificatii e mentionat ca impermeabilitatea este medie. Textura materialului exterior ma face sa cred ca asa este.
In combinatie cu sacul Trakker Big Snooze+ din dotare cred ca o sa acopere nevoile mele.
Sper sa fie de ajutor celor care sunt interesati de achizitia unei paturi la un pret bun
- florentiniuga
- Master Admin
Problema nu e intotdeauna numai de confort termic al corpului, desi e cel mai important sa poti rezista noaptea in cort cand e cu minus. Insa am intampinat situatii cand m-am culcat ok, nu aveam nicio problema cu frigul dar spre dimineata in special, aerul era atat de rece incat se respira cu greutate. Imi inghetau narile la modul dureros. De aceea sunt convins ca in loc de o patura suplimentara, e mai bun un incalzitor de cort. Cateodata, o sursa de caldura e nepretuita.
Poate o sa fie urmatoarea achizitie. Problema este ca se aduna mult bagaj. Multumesc pentru ca ati postat