Vand Shimano Aero Feeder+Shimano Catana Feeder+Korum Roving

dai un ban, da' stai in fata

Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman

Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Închis
Stefan Turcu
membru activ
membru activ

Vand Shimano Aero Feeder+Shimano Catana Feeder+Korum Roving

Mesaj de Stefan Turcu » 05 Dec 2013, 15:28

Vand urmatoarele:

1. Mulineta Shimano Aero Feeder 4000FA folosita o singura data. A fost cumparata in data de 25.11.2013. Are tamburii incarcati cu 0.18 si 0.22. Impecabila, ca noua. Daca exista doritori, detin si cea de-a doua mulineta, perechea acesteia, de asemenea cumparata in aceeasi data, si folosita tot o singura data.
Pret FIX - 550 lei (am platit pe ea 685Lei, se poate vedea si pe bonul fiscal atasat garantiei) - Transport asigurat.

2. Lanseta Shimano Catana CX Medium Feeder 100gr. 3.65m folosita o singura data. A fost cumparata in data de 19.11.2013. Impecabila, ca noua, are tipla pe maner.
Pret FIX - 400 Lei - Transport asigurat in tub rigid

3. Lanseta Shimano Catana CX Heavy Feeder 110gr. 3.95m folosita o singura data. A fost cumparata in data de 19.11.2013. Impecabila, ca noua, are tipla pe maner.
Pret FIX - 440 Lei - Transport asigurat in tub rigid

5. Pachet Korum Roving Kit compus din:
- Scaun Korum Roving - Arata absolut impecabil. Sezutul si spatarul scaunului nu sunt patate, sau descusute/agatate. Dispune de doua picioare telescopice, acolo unde se infileteaza surubul se vad cateva urme, pe interior.
- Geanta Korum Roving - Arata absolut impecabil. Nu este patata, sau descusuta/agatata.
- Husa Korum Roving - Nefolosita. Este conceputa pentru transportul lansetelor echipate+umbrela.
- Masuta Korum Accesory mare - Arata absolut impecabil. Nu este zgariata sau crapata. Se poate atasa la orice scaun Korum.
- Bac Korum GroundBait Bowl - Arata absolut impecabil. Nu este descusut sau jerpelit. Se poate atasa la orice scaun Korum.
Intregul pachet a fost folosit de 10 ori (mai putin husa lansetelor). Au fost cumparate in data de 14/15.06.2013. Ideal pentru pescarii ce doresc bagaj putin si compact, sau pentru cei ce se deplaseaza mult. Am configurat asa acest pachet, pentru a face un pret mai bun, si pentru a-l vinde cuiva care sa nu mai duca grija harnasamentului
Pret - 620 Lei - Transport asigurat
Bonus:
- Korum Spool Case - Am doua bucati, sunt noi.
- Juvelnic tunel, diamentru 45x35cm, lungime 2.6m, folosit o data, daca imi aduc aminte bine. Nu e vreo firma cunoscuta, dar e bun, tine pestele in el :)

17. Bluzon ESP marimea M. Sa zic ca l-am folosit o data acum doi ani, nu mai imi aduc aminte exact. Imi sta degeaba si mai bine s-ar folosi cineva de el.
Pret - 50 Lei

Pentru cei care vor cumpara mai multe produse si valoarea lor va depasi 150 lei/colet, transportul il suport eu.
Preturile sunt FIXE
Nu sunt interesat de schimburi!
Ce se vinde deja sub forma de pachet, nu va fi desfacut!
Toate produsele se regasesc intr-o stare exceptionala. Cine a mai cumparat de la mine, stie ca nu aberez.
Trimit poze pentru produsele de mai sus pe email:

Motivele vanzarii:
1. Curatenie accentuata
2. Upgrade

Mai multe detalii pe PM sau la telefon

Cele bune
Stefan Turcu
0767.211.112

Stefan Turcu
membru activ
membru activ

Re: Vand Shimano Aero Feeder+Shimano Catana Feeder+Korum Rov

Mesaj de Stefan Turcu » 10 Dec 2013, 19:46

Reactualizare anunt:

1. Mulineta Shimano Aero Feeder 4000FA folosita o singura data. A fost cumparata in data de 25.11.2013. Are tamburii incarcati cu 0.18 si 0.22. Impecabila, ca noua. Daca exista doritori, detin si cea de-a doua mulineta, perechea acesteia, de asemenea cumparata in aceeasi data, si folosita tot o singura data.
Pret FIX - 550 lei (am platit pe ea 685Lei, se poate vedea si pe bonul fiscal atasat garantiei) - Transport asigurat.

3. Lanseta Shimano Catana CX Heavy Feeder 110gr. 3.95m folosita o singura data. A fost cumparata in data de 19.11.2013. Impecabila, ca noua, are tipla pe maner.

5. Korum Roving Kit compus din:
- Scaun Korum Roving - Arata absolut impecabil. Sezutul si spatarul scaunului nu sunt patate, sau descusute/agatate. Dispune de doua picioare telescopice, acolo unde se infileteaza surubul se vad cateva urme, pe interior.
- Geanta Korum Roving - Arata absolut impecabil. Nu este patata, sau descusuta/agatata.
- Husa Korum Roving - Nefolosita. Este conceputa pentru transportul lansetelor echipate+umbrela.
Intregul pachet a fost folosit de 10 ori (mai putin husa lansetelor). Au fost cumparate de la Lucian in data de 14/15.06.2013. Ideal pentru pescarii ce doresc bagaj putin si compact, sau pentru cei ce se deplaseaza mult.
Pret - 465 Lei - Transport asigurat
Bonus:
- Juvelnic tunel, diamentru 45x35cm, lungime 2.6m, folosit o data, daca imi aduc aminte bine. Nu e vreo firma cunoscuta, dar e bun, tine pestele in el :)

17. Bluzon ESP marimea M. Sa zic ca l-am folosit o data acum doi ani, nu mai imi aduc aminte exact. Imi sta degeaba si mai bine s-ar folosi cineva de el.
Pret - 50 Lei

Se mai adauga:

Preston Hardcase Feeder & Accessory Bag - Cumparata ieri - 9.12.2013
Dimensiuni: 46cm lungime x 33cm latime x 22cm inaltime. Geanta Preston Feeder&Accessory Bag este proiectata pentru a transporta toate accesoriile necesare in pescuitul stationar. Contine o cutie cu separatoare ce se poate folosi la transport wagglere in acelasi timp buzunarele externe cat si cele doua principale vor fi suficiente pentru organizarea si transportul accesoriilor.
Pret - 180 Lei - Transport asigurat

Pentru cei care vor cumpara mai multe produse si valoarea lor va depasi 150 lei/colet, transportul il suport eu.
Preturile sunt FIXE
Toate produsele se regasesc intr-o stare exceptionala. Cine a mai cumparat de la mine, stie ca nu aberez.

Motivele vanzarii:
1. Curatenie accentuata
2. Upgrade

Cele bune
Stefan Turcu
0767.211.112

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 10 Dec 2013, 19:52

Motivul interventiei : baga si pozele ;)
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

Stefan Turcu
membru activ
membru activ

Mesaj de Stefan Turcu » 11 Dec 2013, 11:38

Reactualizare anunt - Produse disponibile:

5. Korum Roving Kit compus din:
Intregul pachet a fost folosit de 10 ori (mai putin husa lansetelor). Au fost cumparate de la Lucian in data de 14/15.06.2013. Ideal pentru pescarii ce doresc bagaj putin si compact, sau pentru cei ce se deplaseaza mult.
Pret - 465 Lei - Transport asigurat
Bonus:

Pret - 50 Lei

Preturile sunt FIXE

Motivele vanzarii:
1. Curatenie accentuata
2. Upgrade

Cele bune
Stefan Turcu
0767.211.112

Stefan Turcu
membru activ
membru activ

Mesaj de Stefan Turcu » 15 Dec 2013, 20:18

Rog un moderator sa inchida/stearga acest topic. Multumesc frumos pentru gazduire.

Închis

Înapoi la “Vanzari - articole pescuit”