BARCUTA DE NADIT, LI-PO SI SONAR
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: BARCUTA DE NADIT, LI-PO SI SONAR
up 1850 lei
danygl scrie:up
pret 1800 lei
Cum era si normal, pretul a inceput sa scada.danygl scrie:sonar vandut, a mai ramas barcuta la pretul de 1900 lei fix
Cand te hotarasti sa vinzi, ma anunti si pe mine. Sunt interesat, la schimb cu un Carponizer 3 sau cu pretul corect.
Astept linistit, iarna este lunga...
Nu te supara care ar fi dupa parerea ta pretul corect?corsaru scrie:Cum era si normal, pretul a inceput sa scada.danygl scrie:sonar vandut, a mai ramas barcuta la pretul de 1900 lei fix
Cand te hotarasti sa vinzi, ma anunti si pe mine. Sunt interesat, la schimb cu un Carponizer 3 sau cu pretul corect.
Cam cat crezi ca costa un acumulator si un incarcator ca cel din anunt?
Esti in ne cunostinta de cauza, nu iti poti da seama care e diferenta dintre un navomodel si un carpolizorul tau.
Incearca sa-l desmenbrezi si sal vinzi bucati cred ca iesi mai binedanygl scrie:pret 1800 lei
Tel0762.865.274
intradevar iarna este lunga dar pretul nu va mai scadea deoarece stiu ce vand, si cum a spus si colegul nu mai vorbi in necunostinta de cauza, iti poti pastra Carponizerulcorsaru scrie:Cum era si normal, pretul a inceput sa scada.danygl scrie:sonar vandut, a mai ramas barcuta la pretul de 1900 lei fix
danygl scrie:intradevar iarna este lunga dar pretul nu va mai scadea deoarece stiu ce vand, si cum a spus si colegul nu mai vorbi in necunostinta de cauza, iti poti pastra Carponizerulcorsaru scrie:Cum era si normal, pretul a inceput sa scada.danygl scrie:sonar vandut, a mai ramas barcuta la pretul de 1900 lei fix
Nu ati inteles nimic, ideea era alta: cand ai spus un pret fix de 1900 lei, este pret fix, nici mai mult, nici mai putin, adica 1900 lei!!!
Nu contest performantele navomodelului, recunosc sunt cu mult peste cele ale ''polizorului'' meu.
Eu chiar sunt interesat ca in aceasta iarna sa cumpar un navomodel performant, la un pret accesibil (corect).
Numai bine si o iarna linistita!