steag CARP ZONE
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- Ion Mironov
- Partener
Re: steag CARP ZONE
????????????
pret nou - 100 lei
dai banu si e al tau
- Ion Mironov
- Partener
doar asa de informare....
daca pentru el nu are nici o valoare acel steag cu siguranta nici steagul nu merita 150 ron ci doar 1 ron.Cu cat VALOAREA steagului e mai mare si mai puternica cu atat pretul este mai mare si mai greu de vandut....
in rest spor la vanzare vioara...stii ca nu e loc...dar ce sa faci si tu...caterinca
daca pentru el nu are nici o valoare acel steag cu siguranta nici steagul nu merita 150 ron ci doar 1 ron.Cu cat VALOAREA steagului e mai mare si mai puternica cu atat pretul este mai mare si mai greu de vandut....
in rest spor la vanzare vioara...stii ca nu e loc...dar ce sa faci si tu...caterinca
caterinca - invatata de la tine .
pur si simplu nu mai am ce face cu el .
despre partea cu valoarea ,etc, etc,etc, doar RESPECT pt cei ce au muncit si muncesc pt rezultatele lor sub sigla acestui steag .

despre partea cu valoarea ,etc, etc,etc, doar RESPECT pt cei ce au muncit si muncesc pt rezultatele lor sub sigla acestui steag .
- florentiniuga
- Master Admin
Gestul tau e lipsit total de demnitate si fair play si-ti pui o eticheta greu de sters. Iti jignesti niste fosti parteneri si prieteni cu care ai mancat si ai baut din acelasi blid. Mai gandeste-te! 

florentiniuga scrie:Gestul tau e lipsit total de demnitate si fair play si-ti pui o eticheta greu de sters. Iti jignesti niste fosti parteneri si prieteni cu care ai mancat si ai baut din acelasi blid. Mai gandeste-te!
Atata timp cat demnitatea , fair-play-ul , mancarea ,bautura si STEAGUL au fost pe banii mei nu POMANA , nu reusesc sa vad obiectiile tale argumentate . Acest topic l-am deschis decat aici pe infopescar in ideea in care-l doreste cineva din club ,L-as fi pus pe privat acolo ,dar nu mai am acces .
fir intins !!!!!!!!!!!!!
Vioril, poate nu realizezi penibilul situatiei...nu cred ca stai in loc de banii pe care teoretic i-ai putea lua de pe steag, asa ca toti vor interpreta gestul tau ca unul de fronda, ca pe o lipsa de respect fata de un simbol al unui club ...club al carui membru ai fost. Simbolul de lupta nu se vinde... legionarii nu-si vand tatuajele !... ieseai mai onorabil daca-l faceai cadou !...parerea mea !
- Ion Mironov
- Partener
ma bucur ca ai invatat ceva si de la mine....caterinca cu budinca...vioril scrie:caterinca - invatata de la tine .![]()
![]()
![]()

topic inchis .