Emisiunea de azi 07.03.09
- cristian505ro
- Veteran
Emisiunea de azi 07.03.09
O super emisiune : Long Cast ! Cred ca Mark Hutchinson nu ar avea nimic de adaugat, decat pozitiv!
Cristian Bebesel
- jila pitis
- senior
Re: Emisiunea de azi 07.03.09
super emisiunea.toti avem cate ceva de invatat.ce bete sau folosit in emisiune ca am inteles ca au fost aduse de dl pavlovici?
Chiar avem ce invata numai ca trebuie si putin antrenament.
CARE ESTE RECORDUL DE ARUNCARE A DL. PAVLOVICI ?
OCROTITI NATURA FI FAUNA
super emisiunea! multumiri!
salutare la toata lumea! a-si dorii sa aflu cam care ar fii greuteatea optima a plumbului pt. aruncarea la distanta ? pt. ca banuiesc ca si asta conteaza!
fire intinse tuturor
fire intinse tuturor
Presupun ca aici, la lungimea aruncarii concureaza, pe langa greutatea plumbului, si alti factori: pozitia corpului in momentul lansarii, unghiul sub care se face aruncarea, dar mai depinde si de greutatea pe care o poate suporta lanseta.
- florentiniuga
- Master Admin
Aveti un pic de rabdare si sunt convins ca Vlad va va raspunde tuturor.
emisiune de nota 10, inca odata multumiri
din pacate nu am vazut emisiunea .cum as putea sa o vad in reluare?
Cind intri pe site , la inceput , ai optiunea EMISIUNE , dai un click si vizionare placuta .
asta stiu ,dar cum as putea sa triez emisiunile ,pur si simplu sa dau la emisiunea care ma intereseaza ca sa nu mai urmaresc cele pe care le-am vazut deja
Probabil ca ti se va raspunde, ca din sectiunea "Arhiva".
Dar asta cu conditia sa sti exact emisiunea care te intereseaza(data difuzarii), si bineinteles si cel mai important lucru, sa nu fi fost "emisiune sponsorizata", pentru ca acest gen de emisiuni nu se pastreaza in arhiva.
Cu stima.
Dar asta cu conditia sa sti exact emisiunea care te intereseaza(data difuzarii), si bineinteles si cel mai important lucru, sa nu fi fost "emisiune sponsorizata", pentru ca acest gen de emisiuni nu se pastreaza in arhiva.
Cu stima.
Emisiunea ruleaza aici !scorpion scrie:din pacate nu am vazut emisiunea .cum as putea sa o vad in reluare?
Cred ca ai inteles gresit ce-a spus Vali si te-ai uitat in prima faza la Carp Zone TV !...unde e adevarat , ruleaza printrea altele si emisiuni mai vechi ! Pe prima pagina , sus ,sunt rubricile cu material video : Carp Zone TV , Video Zone si Emisiune ...ramane doar sa dai un click catre ce anume vrei sa vizionezi direct pe sit ! Ptr. eimisiuni mai vechi , trebuie accesata Arhiva !scorpion scrie:asta stiu ,dar cum as putea sa triez emisiunile ,pur si simplu sa dau la emisiunea care ma intereseaza ca sa nu mai urmaresc cele pe care le-am vazut deja
Super faina emisiunea!!!felicitari!!!cred ca foarte multi pescari au ce invata din aceasta emisiune.