Despre pescuitul la Feeder
Moderator: florentiniuga
Re: Despre pescuitul la Feeder
Asta cam asa este.
Si cand ai luat si vreo 2 -3 lansete de la vecini ... cam naspa cu descurcatul firelor!
Respect
Si cand ai luat si vreo 2 -3 lansete de la vecini ... cam naspa cu descurcatul firelor!
Respect
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
Ce parere aveti ?
A folosit cineva aceasta "montura" ?
A folosit cineva aceasta "montura" ?
Prinde un peste si ... fa-l mare !
- florentiniuga
- Master Admin
Nu arata rau. Apar din ce in ce mai multe si mai fanteziste tipuri de naditoare.
Nu am pus inca mana pe asa ceva dar as incerca de curiozitate. Am folosit inca prea putin naditoarele incarcate exclusiv cu viermusi. Asta arata a fi bun pentru apa rece. Folosit ca un method feeder incarcat cu viermusi in partea de sus si cu putina nada la baza, din care ar iesi moderat prin gaurile mai mari... da, cred ca e ceva, cel putin teoretic.
Sursa?
Nu am pus inca mana pe asa ceva dar as incerca de curiozitate. Am folosit inca prea putin naditoarele incarcate exclusiv cu viermusi. Asta arata a fi bun pentru apa rece. Folosit ca un method feeder incarcat cu viermusi in partea de sus si cu putina nada la baza, din care ar iesi moderat prin gaurile mai mari... da, cred ca e ceva, cel putin teoretic.
Sursa?
Interesanta ''coproductie'' intre un method feeder si un cosulet pentru viermi ,nici eu nu am mai vazut asa ceva pana acum. Dupa ''K''-ul de pe capac cred ca este de la ''Korum'', ei se uita mult la SF-uri.
Am gasit poza din greseala,nu era nici o prezentare ,descriere etc.Scria doar Korum.
Sunt de acord cu domnul Florentin.Ma gandeam ca daca forfacul este mai mare se poate pescui si intre ape.Dar asta trebe testat exact pentru a nu se incurca.
Sunt de acord cu domnul Florentin.Ma gandeam ca daca forfacul este mai mare se poate pescui si intre ape.Dar asta trebe testat exact pentru a nu se incurca.
- Bogdan Melu
- carpZone team
Este vorba depre Korum Grub Feeder.
In Anglia se vinde cu 1.99 lire bucata.
Vine in 3 variante de 30,60 respectiv 90 de grame.
O "gaselinita" chiar despteapta.
In Anglia se vinde cu 1.99 lire bucata.
Vine in 3 variante de 30,60 respectiv 90 de grame.
O "gaselinita" chiar despteapta.
C.S. CARP ZONE
Multumesc pentru informatie.
Ati folosit asa ceva cumva?
Ati folosit asa ceva cumva?
- Bogdan Melu
- carpZone team
Din pacate la noi pe piata inca nu a ajuns,dar exista momitoare care se apropie f mult si care cu un pic de inventivitate pot sa lucreze la fel de bine.
Sambata am de gand sa incerc o partida cu un feeder heavy si un picker mergand pe variante de momitoare cu viermusi.
Daca nu ingheata apa pana sambata...
Sambata am de gand sa incerc o partida cu un feeder heavy si un picker mergand pe variante de momitoare cu viermusi.
Daca nu ingheata apa pana sambata...
C.S. CARP ZONE
Parerea mea este ca ar trebui folosit un fir textil pentru forfac. Daca firul de la forfac sta ridicat asa cum se vede in poza s-ar putea sa incomodeze pestii la incercarea de a mânca.
Respect
Respect
Bogdan,ai prins ceva?
Trimis de pe al meu GT-I8190 folosind Tapatalk
Sarbatori fericite si un an nou plin cu sanatate pentru a avea capturi si tot ce va doriti!!!
- Bogdan Melu
- carpZone team
Scuze pt raspunsul intarziat!intef scrie:Bogdan,ai prins ceva?
Apa f rece,timp ok,peste apatic si capturi f putine.
Cativa carasi,doi ciortani si un ten.
Toti luati intr-un interval de circa 40 de minute si exclusiv la pop-up mic de 8mm.
La viermusi,libelule,pelete,porumb,etc nici o trasatura.
Oricum primul peste a venit cand ma pregateam sa strang....
Ca de obicei partida a fost in sistem c&r asa ca toti pestii au ajuns nevatamati in balta si adteapta sa fie prinsi si eliberati si in 2014.
C.S. CARP ZONE
Ce montura ati folosit pentru capturarea tenului la feeder imi puteti spune?
Ma batea si pe mine un gand sa pescuiesc exclusiv la ten cu feederul dar am fost descurajat de agresivitatea lor oarecum....
Ma batea si pe mine un gand sa pescuiesc exclusiv la ten cu feederul dar am fost descurajat de agresivitatea lor oarecum....
Eu as crede ca tenul a fost prins, mai mult din nimereala. Dupa cum se stie, tenul are gura tare si ca sa il poti agata atat de bine sa poti sa il scoti, ar trebui, ori sa fie mic ori sa ai noroc cu carul.tache scrie:Ce montura ati folosit pentru capturarea tenului la feeder imi puteti spune?
Daca s-ar merge la o partida de ten cu feeder-ul , nu as crede ca tote trasaturile ar fi finalizate cu peste pe mal.
Eu am prins foarte mult ten la feeder pe Corbu, la boabe de porumb (căutam carasul şi am dat doar de crap şi ten) şi nu pot spune că este o chestier de speriat. Se pot prinde teni la feeder foarte bine, treaba este să îi ademeneşti pe vad şi să ai cârlige de foarte bună calitate!
Respect
Respect