schimb Prodigy Klip-Lok Tackle
Moderatori: mini_mic, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
schimb Prodigy Klip-Lok Tackle
schimb cutie si penar Prodigy Klip-Lok Tackle cu alte articole de pescuit. sunt impecabile. au vazut 24 ore balta. la cut ie am si 2 din cele 3 cutii mai mari. au fost cumparate separate deoarece nu se gasesc impreuna.
- Fişiere ataşate
-
- 20130924_143210.jpg (6.17 KiB) Vizualizat de 3040 ori
-
- 20130924_143154.jpg (6.98 KiB) Vizualizat de 3040 ori
-
- 20130924_143430.jpg (9.24 KiB) Vizualizat de 3040 ori
-
- 20130924_142313.jpg (5.27 KiB) Vizualizat de 3040 ori
-
- 20130924_142236.jpg (7.63 KiB) Vizualizat de 3040 ori
Re: schimb Prodigy Klip-Lok Tackle
paulp45 scrie:schimb cutie si penar Prodigy Klip-Lok Tackle cu alte articole de pescuit. sunt impecabile. au vazut 24 ore balta. la cut ie am si 2 din cele 3 cutii mai mari. au fost cumparate separate deoarece nu se gasesc impreuna.
paulp45 scrie:paulp45 scrie:schimb cutie si penar Prodigy Klip-Lok Tackle cu alte articole de pescuit. sunt impecabile. au vazut 24 ore balta. la cut ie am si 2 din cele 3 cutii mai mari. au fost cumparate separate deoarece nu se gasesc impreuna.
paulp45 scrie:schimb cutie si penar Prodigy Klip-Lok Tackle cu alte articole de pescuit. sunt impecabile. au vazut 24 ore balta. la cut ie am si 2 din cele 3 cutii mai mari. au fost cumparate separate deoarece nu se gasesc impreuna.
paulp45 scrie:paulp45 scrie:schimb cutie si penar Prodigy Klip-Lok Tackle cu alte articole de pescuit. sunt impecabile. au vazut 24 ore balta. la cut ie am si 2 din cele 3 cutii mai mari. au fost cumparate separate deoarece nu se gasesc impreuna.
paulp45 scrie:paulp45 scrie:paulp45 scrie:schimb cutie si penar Prodigy Klip-Lok Tackle cu alte articole de pescuit. sunt impecabile. au vazut 24 ore balta. la cut ie am si 2 din cele 3 cutii mai mari. au fost cumparate separate deoarece nu se gasesc impreuna.
paulp45 scrie:valabil
paulp45 scrie:paulp45 scrie:valabil
sunt in stare impecabila si de calitate. accept schimburi
paulp45 scrie:sunt in stare impecabila si de calitate. accept schimburi
paulp45 scrie:paulp45 scrie:sunt in stare impecabila si de calitate. accept schimburi