cumpar lanseta feeder 3,6m putere reala de lansare peste 80gr
numai in bucuresti
multumesc
cumpar feeder
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- marian_popescu
- Veteran
Re: cumpar feeder
spro special pellet feeder 3,60 heavy
am doua, cumparate in august, folosite o partida pe Dunare. as dori sa pastrez numai unul, ma impac destul de bine cu modelul asta (am avut anterior energo power feeder)
pret 250 de lei
defecte...sunt din Ploiesti
0762.210.293
am doua, cumparate in august, folosite o partida pe Dunare. as dori sa pastrez numai unul, ma impac destul de bine cu modelul asta (am avut anterior energo power feeder)
pret 250 de lei
defecte...sunt din Ploiesti
0762.210.293
Fishing is life. The rest...just details
Bine ca eu am anunturi pe toate site-urile ca, cumpar Special Pellet Feeder de 3,60m Heavy si tu stai cu ele si nu spui nimic !
- marian_popescu
- Veteran
suna-ma si batem palma
primul sosit, primul servit
dar azi, daca se poate. de luni intru in concediu si mai greu ajung la o firma de curierat (sunt navetist). in plus...sper sa plec in delta si voi intarzia cu livrarea
primul sosit, primul servit
dar azi, daca se poate. de luni intru in concediu si mai greu ajung la o firma de curierat (sunt navetist). in plus...sper sa plec in delta si voi intarzia cu livrarea
Fishing is life. The rest...just details
rezolvat! se poate inchide!