O zi pe cris
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
Re: O zi pe cris
Astept cu nerabdare articolul, si alte eventuale "materiale" referitoare la scobarit.
Multumesc pentru promptitudinea cu care ai raspuns.
Multumesc pentru promptitudinea cu care ai raspuns.
Domnule KAMASAN cred ca ai avut odistractie pe cinste dupa recolta.Am fost si eu Duminica la TIMIS dar nu am prins decit unul.
Va rog mult...nu ma mai domniti atita. :oops: ... Intra- devar a fost o zi frumoasa de pescuit, iar captura a fost pe masura. Toate cele bune si fir intins.
...cosmin.muntean ......
kamasan la mai multe capturi si zile frumoase de pescuit...
Eu iti multumesc pentru gindurile bune, dar daca voi avea capturi mai multe, nu voi mai fi acuzat de genocid ci de distrugere in masa sau, cine mai stie ce...Toate bune tuturorcornel scrie:kamasan la mai multe capturi si zile frumoase de pescuit...
...cosmin.muntean ......
Eu as vrea sa te vad cum prinzi si mai multi pesti. Doh cat caz pt o nimica toata, dupa mine daca pui poze esti constient ca te supui la tot felu de comentarii si pareri, pt ca asta e natura omului, sa fie carcotas. Iar cei care fac comentarii rautacioase banuiesc ca ar trebui sa se priveasca pe ei intai si maniera lor de a trata pescuitul inainte sa spuna ceva sau sa braveze.
bine zis mini-mic , abia astept sa vad reactiile la concursul de fotografii :mrgreen: .
Da,acum cred ca v-ati facut o parere despre ce inseamna pescuitul la scobari.Da ,CRISUL ALB nu te dezamageste niciodata!Si eu pescuiesc in aceeasi zona si ceea ce a-ti vazut nu este decit ADEVARUL!te salut Kamasan.
...salutari....salutari... . Uneori e foarte dificil, si, locurile bune se aglomereaza repede...e nasol cind se prinde bine...deoarece sint printre FOOOOOOARTE putini pescari, care mai si elibereaza :oops:
...cosmin.muntean ......
Kamasan sa stii ca in privinta locurilor eu nu spun la nimeni unde prind.O data am spus si a doua oara nu am ami gasit loc,a fost plin TIMISul de pescari.Ieri am fost la TIMIS si se pescuia unul linga altul,sa nu-ti mai spun ca cei de pe malul meu dadeau dincolo ,iar cei de pe malul celalalt dadeau linga noi,iar aici era plaja, de vedeam fundul apei 7,8m de la mal.M-am distrat pe cinste!(4scobari,1mreana,PS:Ai prins scobar la pufuleti?Eu ieri 3).kamasan scrie:...salutari....salutari... . Uneori e foarte dificil, si, locurile bune se aglomereaza repede...e nasol cind se prinde bine...deoarece sint printre FOOOOOOARTE putini pescari, care mai si elibereaza :oops:
cum ai preparat pestele prins?
- stefanflorin
- Veteran
Poate i-a eliberat oricum scobarul e plin de oase, singurul fel in care imi place sa il mananc e daca il marinez, altfel e jale, dar mai bine hai sa-i dam drumu :mrgreen:
Work is for people who can't fish!
Stefan,scobarul are o carne destul de buna,n-are nici oase daca-l prepari corespunzator,adica crestat pe o parte si pe alta,pana la sira spinarii,crestaturi cam din 2 in 2 mm.Prajit cu malai fin si cu un vin alb langa el iti zic ca te lingi pe degete!
- stefanflorin
- Veteran
Daca dupa scobar ma ling pe degete inseamna ca dupa caras, pestele meu preferat, imi mananc degetele cu totul ia sa incerci o marinata de mreana, scobar, clean sa vezi ce inseamna lins pe degete
Work is for people who can't fish!
salut Nelutu si Florin , vad ca aveti ceva inclinatii la preparate, de ce nu postati voi retetele sa ne lingem si noi pe degete va multumesc anticipat si va astept postarile .