PROPUNERE
- Roman Marian
- utilizator
PROPUNERE
Credeti ca este posibil sa faceti un fel de chat pentru pescari unde toti cei care se logheaza ar putea sa stea de vorba.Cred ca ar fi o idee buna...............Multumesc sper sa nu zic o prostie
Re: PROPUNERE
Este chiar buna ideea !
- Roman Marian
- utilizator
Prin acest chat ....zic eu....va fi mult mai puternica legatura intre pescari si forum prin vorbirea directa.
- george-alexandru
- Veteran
este buna ideea dar se va pierde multa informatie discutiile purtanduse in cercuri restranse.
- Roman Marian
- utilizator
Da,asa este ai dreptate dar tinand cont de faptul ca majoritatea persoanelor care sunt logate pe forum sunt oameni cu caracter,nu cred ca se va intampla asa ceva.............cu respect
- Lucian Nagy
- membru activ
pt cine nu stie,,sectiune de "chat" a fost pe acest forum,dar s-a scos din motive pe care nu le stiu,,Poate o sa revina,,ca pt mine a fost ceva util.
- florentiniuga
- Master Admin
Chat-ul este un instrument antiforum. Am incercat la rugamintea unora sa introducem si un chat si am constatat ca aveam dreptate. Schimbul de informatii folosea numai celor care erau logati la un momentdat.
Ce spuneti daca intrati pe forum si nu gasiti niciun fel de informatii, pe motiv ca s-au discutat pe chat? V-ar interesa un asemenea forum sau numai chat-ul?
Ce spuneti daca intrati pe forum si nu gasiti niciun fel de informatii, pe motiv ca s-au discutat pe chat? V-ar interesa un asemenea forum sau numai chat-ul?
Corect , eu mi-am schimbat parerea .Daca de ex eu intreb ceva pe chat si in momentul acela sunt doar 3-4 conectati si primesc un raspuns foarte bun , care ii poate ajuta pe multi alti pescari , atunci cine mai repeta acel raspuns pt altii ? ... ramane doar pt cati au fost conectati in acel moment .