In sfirsit mi-am facut si eu primele bile solubile si sa va spun drept de la prima parere pe care mi-am facut-o despre ele cit si despre felul lor de intrebuintare cit si pina la ultima parere despre aceste bile am ajuns la urmatoarele concluzii:1) aceste bile le voi folosii in primul rind la nadire si casa zic doar in prima parte pescuitului adica primele 12-24 ore de pescuit aceasta si in functie de durata partidei
2) aceste bile le voi combina cu bile "normale" 50-50%
3) de pescuit voi pescuii in cea mai mare masura cu bile normale invelite in pasta solubila
pastrata in frigider - eu cred ca a pescuii cu bile solubile inseamna ca la 2-3 ore sa arunc
dinou si acest lucru nu-l prea doresc sa-l fac sa zicem din cauza comoditatii sau pentru a
nu deranja locul de pescuit
4) Si cred ca dupa 12 -24 ore trecind doar pe bile normale dar de calitate( vorbesc de bile cu
parte nutritiva ridicata ) voi avea rezultate imbucuratoare
5) La nadire nu vor lipsii peletii si nici alunele tigrate
PS: VA ROG DACA AVETI VREUN COMENTARIU BUN SAU RAU AS DORII SA-L SCRIETI
bile solubile o discutie eterna !!!
Moderator: florentiniuga
- Mariuskarp
- utilizator
- IULIAN C
- carpZone team
Re: bile solubile o discutie eterna !!!
Da,am eu ceva de spus aici!
Ce vrei sa faci cu bilele?chiar si solubile chiar si tari?Ca vad ca nu la pescuit le vei folosi!sau cel putin nu ca sa prinzi peste cu ele!
Glumesc,desigur,dar cum naiba sa-ti permiti sa astepti sa stai 2-3 ore cu betele-n apa ?Ca eu unul stiu ca te duci la pescuit sa prinzi nu sa etalezi scule in buza baltii!Mai ales daca ajungi pe balta dupa mari calcule,insistente si zbateri,sa stai atata....
In alta ordine de idei,cred ca vei astepta vreo zi-2 si apoi cand va incepe sa intre pee "tari" sa nu cumva sa fie pre tarziu,mai ales in apele unde merg cu preponderenta solubilele!
Daca sunt de acelasi fel,cu cele solubile...atunci s-ar putea sa ai succes!
La nadirea cu solubilele sparte dar si intregi,combinate cu pelete sunt sigur ca n-o sa dai gres,pt ca deocamdata ,cel putin mie mi se pare cea mai eficace metoda de alcatuire a patului de nada si nici nu saturi mustaciosii!!!
Ce vrei sa faci cu bilele?chiar si solubile chiar si tari?Ca vad ca nu la pescuit le vei folosi!sau cel putin nu ca sa prinzi peste cu ele!
Glumesc,desigur,dar cum naiba sa-ti permiti sa astepti sa stai 2-3 ore cu betele-n apa ?Ca eu unul stiu ca te duci la pescuit sa prinzi nu sa etalezi scule in buza baltii!Mai ales daca ajungi pe balta dupa mari calcule,insistente si zbateri,sa stai atata....
In alta ordine de idei,cred ca vei astepta vreo zi-2 si apoi cand va incepe sa intre pee "tari" sa nu cumva sa fie pre tarziu,mai ales in apele unde merg cu preponderenta solubilele!
Daca sunt de acelasi fel,cu cele solubile...atunci s-ar putea sa ai succes!
La nadirea cu solubilele sparte dar si intregi,combinate cu pelete sunt sigur ca n-o sa dai gres,pt ca deocamdata ,cel putin mie mi se pare cea mai eficace metoda de alcatuire a patului de nada si nici nu saturi mustaciosii!!!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA