... numa' sa nu calci iar cu popoul intr-o tzeapa.viorelb73 scrie:DUMINICĂ PLEC ÎN DELTĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ!
VĂ ȚIN LA CURENT CU DATE DESPRE IEȘIRE!
RESPECT
cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Am fost pe Sireasa in weekend,la o caraseala cu undita. O partida frumoasa cu niste carasoi la juma de kil.
Vremea superba, mai putin sambata dimineata cand am stat la bac pana la 11 jumate sa se ridice ceata.
Revin si cu niste poze.
Vremea superba, mai putin sambata dimineata cand am stat la bac pana la 11 jumate sa se ridice ceata.
Revin si cu niste poze.
- tzu_tzu_rel
- senior
Inseamna ca ai venit cu batranu`..la 10:00 el deja era la bac. A fost si el pe Sireasa, la o stiuculina, apa cica era mica din ce mi-a zis. Pe brat absolut nimic o zi intreaga, patrat, porumb, nici macar o platica sau vreun caras. E din ce in ce mai prost, anul asta nu am cu ce sa ma laud..mi-e si rusine de mine.
- cosmin mihut
- Veteran
Frate a trecut vremea ,,deja este tarziu cine mai merge la o vrajeala pin Delta mai sunt asa ca noi ''nostalgicii...in rest fiecare ramane cu ce o pescuit asa,, mai pin vara ...si atunci cu ce sa prins ,sau cum s-a priceput fiecare ..
MERCEDES S
Servus, Cosmine!cosmin mihut scrie:Frate a trecut vremea ,,deja este tarziu cine mai merge la o vrajeala pin Delta mai sunt asa ca noi ''nostalgicii...in rest fiecare ramane cu ce o pescuit asa,, mai pin vara ...si atunci cu ce sa prins ,sau cum s-a priceput fiecare ..
N-ai decriptat inca pozele alea? Ca au reusit unii sa scoata cate o vioara de pa Titanic, ... da' tu canci ...nici un pârtz
Cateva poze pe Sireasa.
Am fost pe balta si am avut cea mai reusita partida din ultimii 10 ani. Toata lumea mergea pe porumb, cu plutitoare, din cauza ierbii de pe fundul apei, dar eu am folosit bile de squid & octopus si a fost nebunie curata. Fire intinse la toti!
Respect
Respect
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
Alta iesire pe Dunare reusita.
Peştele care scapă din undiţa pescarului este întotdeauna cel mai mare.
O iesire pe bucla la mahmudia.Relaxare la greu capturi putine
Hai sa va mai pun si eu una, una din 2012, cu o captura de 11, adica 10 creanga si 1 crapceanu' ...
http://www.youtube.com/watch?v=zHWa-itP ... AS3Qo9gQrg
http://www.youtube.com/watch?v=zHWa-itP ... AS3Qo9gQrg
Si tot din 2012 ...
http://www.youtube.com/watch?v=AfIZm8tf ... AS3Qo9gQrg
http://www.youtube.com/watch?v=AfIZm8tf ... AS3Qo9gQrg
Prea liniste pe forum!
Sa mai animam putin pagina.
Sa mai animam putin pagina.
Peştele care scapă din undiţa pescarului este întotdeauna cel mai mare.
nimeni nu mai pune o poza ceva?un coment nimic?sa inchis sezonul la pescuit dar nu si la poze si povestiri.
Am fost la pescuit pe Rosuleţ. Pe timpul nopţii circulau bărci permanent si nu stiam de ce. Am presupus ca erau localnicii care veneau la sculele de pescuit, dar am avut un soc teribil cand am aflat ce se intampla de fapt - localnicii făceau patrulare ca nu cumva să apară pescari cu curent !!!!!!
Au trecut pe la barcă şi s-au uitat ce avem în ea, să nu cumva să fim din rândul braconierilor.
La o bârfă "de la barcă la barcă" am aflat că acum ceva ani în urmă au fost "meseriasi electricieni" care au lucrat in zona respectivă si ajunsesera aproape să moară de foame in anii următori folosirii curentului. Si-au dat seama la timp de prostia făcută şi au trecut din nou la metodele cu plasă, fără curent.
Cât timp folosiţi pescuitul fără metode de distrugere în masă vom avea ceva şanse, în caz contrar se duce totul dracului!
Sper să ajungă şi alţii să facă acelaşi lucru, pentru a permite refacerea fondului piscicol sălbatic.
Respect
Au trecut pe la barcă şi s-au uitat ce avem în ea, să nu cumva să fim din rândul braconierilor.
La o bârfă "de la barcă la barcă" am aflat că acum ceva ani în urmă au fost "meseriasi electricieni" care au lucrat in zona respectivă si ajunsesera aproape să moară de foame in anii următori folosirii curentului. Si-au dat seama la timp de prostia făcută şi au trecut din nou la metodele cu plasă, fără curent.
Cât timp folosiţi pescuitul fără metode de distrugere în masă vom avea ceva şanse, în caz contrar se duce totul dracului!
Sper să ajungă şi alţii să facă acelaşi lucru, pentru a permite refacerea fondului piscicol sălbatic.
Respect
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
Da-mi voie sa am rezerve vis-a-vis de aceste "patrulari". Nu irosesc localnicii benzina aiurea.viorelb73 scrie:... Pe timpul nopţii circulau bărci permanent si nu stiam de ce. Am presupus ca erau localnicii care veneau la sculele de pescuit, dar am avut un soc teribil cand am aflat ce se intampla de fapt - localnicii făceau patrulare ca nu cumva să apară pescari cu curent !!!!!! ...
Respect
Apai, voi ce cautati in puterea noptii pe Rosulet ?