balta maioru' belciugatele
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
balta maioru' belciugatele
Ma bate gandul sa incerc o partida de pescuit pe balta Maioru'. Din nefericire nu am gasit actualizari despre aceasta balta. Ma puteti ajuta cu date noi: taxe, regulament, ..... Prefer sa am un minim de informatii cand merg pe o balta caci pescuitul in sine este o necunoscuta. Va multumesc.
Peştele scapat este întotdeauna cel mai mare
Re: balta maioru' belciugatele
Se duc colegii mei de la munca destul de des pe Maioru.
Din cate am inteles se prinde cand se fac populari. Daca prinzi un moment cand popularea s-a facut cu mai mult de 1 saptamana inainte nu mai prinzi nimic.
Nu prea exista control pe balta iar lumea pleaca cu cat prinde, daca prinde.
Crapii au intre 1 si 3 kg.
Ce am scris aici stiu din auzite, eu personal nu am fost niciodata pe aceasta balta.
Din cate am inteles se prinde cand se fac populari. Daca prinzi un moment cand popularea s-a facut cu mai mult de 1 saptamana inainte nu mai prinzi nimic.
Nu prea exista control pe balta iar lumea pleaca cu cat prinde, daca prinde.
Crapii au intre 1 si 3 kg.
Ce am scris aici stiu din auzite, eu personal nu am fost niciodata pe aceasta balta.
Critic echilibrat
Multumesc mult pentru informatie. O sa incerc sa aflu mai multe amanunte inainte de a merge pe aceasta balta.
Peştele scapat este întotdeauna cel mai mare
Salut ,Buricu scrie:Multumesc mult pentru informatie. O sa incerc sa aflu mai multe amanunte inainte de a merge pe aceasta balta.
Ai aflat ceva informatii ? Populari ? Taxa ?
Fire zbuciumate !