OPERATIUNEA "MONSTRU"
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- dragan claudiu
- Veteran
Re: OPERATIUNEA "MONSTRU"
am sa te sun inainte sa vin cu o zi.
- toader nicolae
- Veteran
MAI BINE SUNA-MA CU O SAPTAMANA INAINTE.Trebuie sa am timp sa pregatesc covorul rosu.
Am vorbit la firma de inchirieri si cica scutere nu au.Dar avem noroc ca au motociclete cu atas
Am vorbit la firma de inchirieri si cica scutere nu au.Dar avem noroc ca au motociclete cu atas
- toader nicolae
- Veteran
Prin amabilitatea domnului Iuga am gasit o posibila destinatie.Intre Crisan si Mila 23 dar cica este un pic de curent asa ca este timpul sa invatati si acest tip de pescuit(pentru cei care nu il cunosc).
Personal nu am fost niciodata in delta(timpul a fost foarte limitat)asa ca va rog sa ma ajutati sa descopar si alte locuri sau in caz contrar vom desfasura operatiunea aici.
P.s Numai unu-i noroocos si ala poate fi al tau.(desprepeste vorbim aici nu despre loto,ca acolo dam de Ogica )
Personal nu am fost niciodata in delta(timpul a fost foarte limitat)asa ca va rog sa ma ajutati sa descopar si alte locuri sau in caz contrar vom desfasura operatiunea aici.
P.s Numai unu-i noroocos si ala poate fi al tau.(desprepeste vorbim aici nu despre loto,ca acolo dam de Ogica )
- dragan claudiu
- Veteran
toadere pina la operatiunea monstru nu te-nscri la un concurs din luna mai in 15 taxa e 350 ron de echipa 48 ore pe balta colacu? eu m-am inscris si daca vrei poate ne vedem si la un concurs.
- toader nicolae
- Veteran
scuze sincere ,dar sunt mult prea incompetent ca sa particip la un concurs si deaceia prefer sa ma abtin pana cand o sa am timpul necesar sa particip la concursuri.Nu prea stiu sa pierd.
Hm !Sunt insa altii ,"pe la noi", in diverse domenii , care stiu sa piarda si o fac constant de cand ii stim !Sincer, eu zic ca te-as prefera pe tine chiar si cu aceasta "calitate" !Sper sa apuci sa citesti pana nu-mi sterge unul comentariul pe motiv de "of" ! Of ! Of ! Of !toader nicolae scrie:scuze sincere ,dar sunt mult prea incompetent ca sa particip la un concurs si deaceia prefer sa ma abtin pana cand o sa am timpul necesar sa particip la concursuri.Nu prea stiu sa pierd.
PS.
Am inteles ca n-ai mai fost in delta .Este obligatoriu sa te duci ! Eu am fost de doua ori in urma cu multi ani ,la Maliuc si Babadag, si parca a fost ieri !(nici acum nu sunt echipat eu cu scule prea grozave dar cand imi amintesc ce prindeam acolo si cu ce scule parca vad desene animate cu Tom si Jery ! ) Am ramas cu amintiri minunate si cu regretul ca sunt prea departe !Cred ca ar fi de preferat mai spre mijlocul verii.Esti "alt om " cand vii de acolo !TRATAT CU MEDICAMENT UNIVERSAL- CURAT!(TRATEAZA ORICE SUFERINTA SAU BOALA)Atentie mare insa la tantari ca este jale uneori si se poate lasa cu urmari !(nu jumari ! )Cei care au mai fost , va pot pune in tema cu armamentul si munitia necesare !Experienta celor care au mai fost este foarte importanta !
- toader nicolae
- Veteran
Pentru mine viata de pana acum a fost un zbucim continuu si timpul meu liber a fost foarte putin,asa ca am pierdut sansa sa vad cel mai frumos colt de tara.Regret ca nu am reusit sa fiu acolo acum cativa ani cand inca ,aceasta civilizatie bolnava si mizera nu reusise sa ingroape in mormane de gunoi aceasta bucatica de rai.Am mai vazut si eu pe la televizor cum este distrusa viata si ingradita fiecare vietuitoare intr-o colivie invizibila,acolo....acolo unde-i casa ei si noi cei ce ne spunem"cele mai inteligente animale" ar trebui sa fim doar simpli musafiri.Am citit articol scris de domnul Tarus in PM despre niste scursuri sociale care gasisera un stol de pasari pe un lac din delta si pentru o "distractie"copioasa au intrat cu salupa de zeci de mii de euro printre ele.Va intreb si eu ca omul prost, care-i pedeapsa meritata pentru o astfel de fapta? Draga Tavi acum am o sansa sa gasesc acest colt de rai inpreuna cu multi oameni pe care nu i-am vazut niciodata dar pe unii dintre ei ii simt deja aproape de sufletul meu si sincer voi regreta daca tu nu vei fi acolo cu noi.Chiar daca nu se prea inghesuie acum sunt sigur ca sansa asta le face la multi cu ochiul si daca mie o sa-mi placa ce o sa iasa la anul mergem in UNGARIA,IAR acolo Tavi nu vei avea nici o scuza sa nu spui prezent.
Mai Toadere , la ce tara avem n-ar trebuii niciodata sa trecem granita ! Profesoara mea de geografie ne spunea mereu ca pana n-om vedea fiecare loc mirific din tara sa nu cautam frumusetea la straini. Personal daca as avea timp si disponibil in cont , cu o gasca de prieteni, as lua tara asta la pas si in fiecare luna am pescuii pe o apa noua ...sa vad un lac de munte ,o Dunare , un Prut , un Mures , un Bicaz , etc. , etc. ...ne-am haiducii cu toti !
- toader nicolae
- Veteran
Fratiorul meu ,cata dreptate ai tu pana la un anumit punct dar uiti un singur lucru...........TARA ASTA ESTE LOCUITA.
Iar de pescuit ai 2 variante: (1) pescuiesti cu permise AJVPS si ai sanse mari sa primesti o mustruluiala cu o vasla ca scoti plasele la unu din balta sau cu putin noroc te faci pukist fara spuma de par.
(2)Platesti taxe de te ustura intestinul gros la asa numitii patroni cu taxele lor de bun simt si cu reclame de genul vino acum ca la anul se dubleaza.
Adaug aici nelipsitul gunoi. pe care il inpart in 2 subcategorii (1) uman(cel mai periculos)
(2)menajer(cel care iti zgarie retina)
asa ca daca faci un calcul simplu: Drumul pana in Ungaria=700km maxim x2 =1400 EUR
TAXA=20EUR/ZI X 5=100 EUR X 40=4000EUR
TOTAL 5400 EUR : 40 =135 EUR DE MINCINOS
tancabesti una dintre putinele balti de crap din tara(ma refer la crap nu ciortan)
150 ron /12 ore x 2 =300 ron zi
300 ron x 5 =1500 ron
1500 :4.3 =357 EUR
Eu sunt mai prost de felul meu dar faceti voi un calcul si vedeti unde vreti sa mergeti la pescuit.
Iar de pescuit ai 2 variante: (1) pescuiesti cu permise AJVPS si ai sanse mari sa primesti o mustruluiala cu o vasla ca scoti plasele la unu din balta sau cu putin noroc te faci pukist fara spuma de par.
(2)Platesti taxe de te ustura intestinul gros la asa numitii patroni cu taxele lor de bun simt si cu reclame de genul vino acum ca la anul se dubleaza.
Adaug aici nelipsitul gunoi. pe care il inpart in 2 subcategorii (1) uman(cel mai periculos)
(2)menajer(cel care iti zgarie retina)
asa ca daca faci un calcul simplu: Drumul pana in Ungaria=700km maxim x2 =1400 EUR
TAXA=20EUR/ZI X 5=100 EUR X 40=4000EUR
TOTAL 5400 EUR : 40 =135 EUR DE MINCINOS
tancabesti una dintre putinele balti de crap din tara(ma refer la crap nu ciortan)
150 ron /12 ore x 2 =300 ron zi
300 ron x 5 =1500 ron
1500 :4.3 =357 EUR
Eu sunt mai prost de felul meu dar faceti voi un calcul si vedeti unde vreti sa mergeti la pescuit.
- toader nicolae
- Veteran
Gore,tara asta frumoasa are numai fete urate dupa fiecare copac,dupa fiecare munte,iar prin ape inoata moartea cu fel de fel de substante chimice,iar tot ce a fost frumos o data a murit in cel mai odios mod posibil.Am vazut toata lumea asta si crede-ma ca nicaieri in tarile civilizate (am fost si in lumea a3 a) nu am vazut atat de putin respect fata de viata.Sincer nu prea siu ce cautam in Europa(de fapt stiu dar nu are legatura cu civilizatia)cand Serbia nu este.
Domnule Nicu,sincer, imi pare nespus de rau ca nu pot merge in aceasta expeditie si totodata schimb de experienta, aceasta "operatiune". Sincer.
Copii mici, nu ma pot pronunta vis-a-vis de gelozia nevestei, criza financiara(singurul venit din familie), dar as fi mers doar pentru simplul fapt pentru a fi alaturi de oameni, care in scurt timp mi-au devenit dragi, pentru felul de a fi.
Dar ar fi o mica problema. Daca as fi mers, cat de pescari a-ti fi, v-as fi facut de rusine, pe probleme de pescuit.
Cu stima.
Copii mici, nu ma pot pronunta vis-a-vis de gelozia nevestei, criza financiara(singurul venit din familie), dar as fi mers doar pentru simplul fapt pentru a fi alaturi de oameni, care in scurt timp mi-au devenit dragi, pentru felul de a fi.
Dar ar fi o mica problema. Daca as fi mers, cat de pescari a-ti fi, v-as fi facut de rusine, pe probleme de pescuit.
Cu stima.
Toadere ,iar vezi numai partea goala a paharului...
- toader nicolae
- Veteran
Tare mi-ar fi lacut sa aiba si o parte plina.
- toader nicolae
- Veteran
Eugene,tu tare mai esti modest de felul tau. .Iar tu Gore crezi ca mie imi face placere sa plec 700 de km cand am super balti la 30.
- toader nicolae
- Veteran
Datorita faptului ca nimeni nu a postat nimic in legatura cu locul de desfasurare al "operatiunii" vom lua in calcul sugestia domnului FLORENTIN IUGA(MULTUMIM MULT) si vom merge pe dunarea veche ,intre MILA 23 SI CRISAN.
In cel mult 2 zile voi posta programul exact si cheltuielile necesare bunei desfasurari a operatiunii.
In cel mult 2 zile voi posta programul exact si cheltuielile necesare bunei desfasurari a operatiunii.