Ramai cu bine Timer !
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: Ramai cu bine Timer !
Pacat mare pacat,condoleante familiei si DUMNEZEU SAL IERTE SI ODIHNEASCASE IN PACE
- ionut_spin
- membru activ
Condoleante familiei.
Dumnezeu sa il odihneasca in pace
Dumnezeu sa il odihneasca in pace
- Victor Hodorog
- senior
Condoleante...
- IULIAN C
- carpZone team
De 5 ani de gand intru aproape zilnic pe site-ul asta,multe s-au schimbat,multi au plecat si nu mai posteaza...insa cand m-am logat prima oara,userii aflati deja in forum,erau putini,ii stiam pe de rost!
Ma obisnuisem de-a lungul timpului cu stilul fiecaruia de a posta,puteam chiar sa nu ma uit la user ca sa deduc fara greseala cine scrie!
Mai presus de orice,TIMER,cu satira dramatica sau drama satirica era neaosul,era purul sange romanesc,pescaresc...usor acid dar plin de invataminte,usor comic dar plin de mustrari la adresa a tot ce nu prea e bine...
Intotdeauna mi-am dorit sa stiu mai multe despre cei care din motive personale nu-si trec la profil poza,varsta...in cazul lui imi doream chiar sa-l intalnesc,ar fi fost cred ceaa mai mare onoare,pentru ca rar in viata ti-e dat poate sa intalnesti asemenea oameni!
A plecat spre mai bine poate,a plecat sa modereze DE SUS ,nestiind ca lasa un gol imposibil de umplut in sufletul apropiatilor,in sufletul nostru,a celor ce savuram cu nesat de atatia ani postarile lui ,a plecat sa fie TIMER-UL Raiului,poate va veghea de acolo ce scriem si cum pescuim!
Condoleante familiei,sa-ti fie tarana usoara,Marinescu Ion Gabriel, alias “Virusache” si nu tevom uita nici de vom vrea,NICIODATA !
Ma obisnuisem de-a lungul timpului cu stilul fiecaruia de a posta,puteam chiar sa nu ma uit la user ca sa deduc fara greseala cine scrie!
Mai presus de orice,TIMER,cu satira dramatica sau drama satirica era neaosul,era purul sange romanesc,pescaresc...usor acid dar plin de invataminte,usor comic dar plin de mustrari la adresa a tot ce nu prea e bine...
Intotdeauna mi-am dorit sa stiu mai multe despre cei care din motive personale nu-si trec la profil poza,varsta...in cazul lui imi doream chiar sa-l intalnesc,ar fi fost cred ceaa mai mare onoare,pentru ca rar in viata ti-e dat poate sa intalnesti asemenea oameni!
A plecat spre mai bine poate,a plecat sa modereze DE SUS ,nestiind ca lasa un gol imposibil de umplut in sufletul apropiatilor,in sufletul nostru,a celor ce savuram cu nesat de atatia ani postarile lui ,a plecat sa fie TIMER-UL Raiului,poate va veghea de acolo ce scriem si cum pescuim!
Condoleante familiei,sa-ti fie tarana usoara,Marinescu Ion Gabriel, alias “Virusache” si nu tevom uita nici de vom vrea,NICIODATA !
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- georgemarian
- Veteran
Dumnezeu sa-l ierte! Condoleante familiei...
- Madalin Dirla
- Veteran
Dumnezeu sa-l ierte!
Peştele care scapă din undiţa pescarului este întotdeauna cel mai mare.
- Alexandru Mihai
- Veteran
Condoleanțe familiei ! Dumnezeu sa-l ierte!
- Ion Mironov
- Partener
Sincere condoleante familiei.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Condoleante familiei indurerate ! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
condoleante familie ..Dumnezeul sa-l aiba in paza ...
d-zeu sa-l odihneasca. sincere condoleante familiei
- tzu_tzu_rel
- senior
Condoleante.
- nagy victor
- Veteran
Condoleante familiei !
Sa se odihneasca in pace !
Sa se odihneasca in pace !
Pescuitul Inainte de Toate !
Cine NU Respecta Natura , NU se Respecta pe SINE !
http://pescarulbihorean.ro/
http://pescarulbihorean.ro/forum/
Cine NU Respecta Natura , NU se Respecta pe SINE !
http://pescarulbihorean.ro/
http://pescarulbihorean.ro/forum/