Am o mare nelamurire. Imi doresc o mulineta, dar nu am gasit-o in magazinele din Constanta. Am gasit-o pe cateva
site-uri, dar eu stau intr-o localitate care nu este in drumul niciunei retele de curierat rapid. Pe unul din site-uri
dc comanda e mai mare de 500 ron , dc platesc 10 ron in plus cica mi-o aduce indiferent de cati km trebuie sa faca firma de curierat pana la mine. Pe celalalt site pot opta pt posta romana ( ma gandesc la serviciul prioripost) care livreaza oriunde in tara. Imi fac griji pt integritatea mulinetei. Sunt in mare dilema. Dupa experienta avuta in asemenea cazuri, ce ma sfatuiti? E mai sigur prin curier rapid sau nu e mare diferenta? Va multumesc si astept raspunsuri lamuritoare.
Solutia cea mai sigura?
- cris71tian72
- senior
Re: Solutia cea mai sigura?
Am comanda mulinete si prin posta romana si nu am avut probleme depinde de felul in care le ambaleaza .Am preferat curieratul rapid doar cind doream sa imi vina pachetul mai repede [2 zile] .
- Madalin Dirla
- Veteran
Re: Solutia cea mai sigura?
Closcutz scrie:Am o mare nelamurire. Imi doresc o mulineta, dar nu am gasit-o in magazinele din Constanta. Am gasit-o pe cateva
site-uri, dar eu stau intr-o localitate care nu este in drumul niciunei retele de curierat rapid. Pe unul din site-uri
dc comanda e mai mare de 500 ron , dc platesc 10 ron in plus cica mi-o aduce indiferent de cati km trebuie sa faca firma de curierat pana la mine. Pe celalalt site pot opta pt posta romana ( ma gandesc la serviciul prioripost) care livreaza oriunde in tara. Imi fac griji pt integritatea mulinetei. Sunt in mare dilema. Dupa experienta avuta in asemenea cazuri, ce ma sfatuiti? E mai sigur prin curier rapid sau nu e mare diferenta? Va multumesc si astept raspunsuri lamuritoare.
Iti recomand curieratul rapid cu plata ramburs,desfaci pachetul vezi ce contine(au mai fost si surprize) iar daca sunt probleme cu marfa o poti refuza(zgarieturi,fisuri,etc).
Fir in dril!!