vand barcuta nadit ORCA
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: vand barcuta nadit ORCA
valabiiiiiiiiiiil
negociabil
salutare
oferta 750 ron
mai este valabil anuntul? mai ai barca?
mai ai barca?
barca e de vanzare. scuze am fost plecat din tara
- jirosmarius
- Veteran
ar fi ok pretul,dar esti nou pe acest forum si asta ne da dreptul sa nu avem incredere deplina intr un om care nu are nici un fel de recomandare aici,daca ai pune o filmare aici cu barcuta 5 min macar cu cu o data actuala,ne ai convinge ca nu are defecte de functionare sau stiu eu,pt ca navomodelele se mai si defecteaza si nu ti e tot una...iarta ma pt lipsa de incredere dar eu as fi fost interesat dar nu poti sa iei asa ceva de la o pers noua...sper ca ma intelegi si nu te superi...respect
jirosmarius scrie:ar fi ok pretul,dar esti nou pe acest forum si asta ne da dreptul sa nu avem incredere deplina intr un om care nu are nici un fel de recomandare aici,daca ai pune o filmare aici cu barcuta 5 min macar cu cu o data actuala,ne ai convinge ca nu are defecte de functionare sau stiu eu,pt ca navomodelele se mai si defecteaza si nu ti e tot una...iarta ma pt lipsa de incredere dar eu as fi fost interesat dar nu poti sa iei asa ceva de la o pers noua...sper ca ma intelegi si nu te superi...respect
Asta cu vechimea si recomandarea....bine ca nu-i ceri cv-ul.
PS: tu ai 11luni 'vechime' mai multa ca el, are vre-o relevanta porcaria asta?
- jirosmarius
- Veteran
eu zic ca are,sau cumpar o tu si poate ai noroc sa aibe probleme si na te ai scos.....iar apropo de recomandari,eu zic ca e fff important,daca tu crezi altceva iti respect ideea...
- jirosmarius
- Veteran
si oricum pe acest forum se merge mai mult pe incredere pt ca din poze nu poti f tare sa te convingi.....oricum pretul e prea bun,de asta neincrederea....
salut. barca este de vanzare inca .nu am fost acasa .anu asta nu a fost la balta ca nu am avut cand .o sa pun un video zilele urmatoare