articole pescuit
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- mircea_3gsm
- utilizator
articole pescuit
plase pentru pescuit (papusi) 40-45 in 2 fire si 70 in 3 fire lug 200 m si h 100 de ochi confectionez la comanda setci.ave,navod,plase de tras,prostovol tel 0747977719
Re: articole pescuit
Are dreptate colegul osc1or ..... poate face cineva si ceva in sensul asta ....
- cristi 1978
- utilizator
Jenant.............................
Si cei care fac bisnita nu ar trebui banati?
- mircea_3gsm
- utilizator
de ce este jenant ? ca nu vand lansete si mulinete
Pescuitul se practica cu lansete si nu cu plase !!!
Cei ca tine ar trebui bagati la puscarie !!!
Cei ca tine ar trebui bagati la puscarie !!!
UN MARE DISLIKE PENTRU ACEST TOPIC....DOMNULE GSM... VA RUGAM VINDETI PORCARIILE IN ALTA PARTE...DIN CAUZA PLASELOR SI CURENTULUI VOSTRU NU MAI GASIM PESTE IN APELE DIN ROMANIA....
- mircea_3gsm
- utilizator
pestele in apele noastre nu este din cauza plaselor ci din cauza saraciei care este in tara
- mircea_3gsm
- utilizator
pestele daca era prost disparea de mult
- mircea_3gsm
- utilizator
si cei cu lansete care prind sa zicem 100 kg de peste ce facem cu ei?
Catch and releas tata asa fac... Lacomia nu e de confundat cu saracia... Refuz sa cred ca daca cineva prinde 100kg de peste il mananca....Si daca il vand pentru bani ca nu au... Munca nu omoara pe nimeni... Decat sa secam apele deltei de peste pe care il vindem cu 8 lei kg mai bine facem turism tata.. Se fac de 1000 de ori mai multi bani...mircea_3gsm scrie:si cei cu lansete care prind sa zicem 100 kg de peste ce facem cu ei?
- cristi 1978
- utilizator
Pentru ca ceea ce comercializezi tu se foloseste la braconaj.Este cu totul alta chestie fata de pescuitul pe care il practicam cu totii.mircea_3gsm scrie:de ce este jenant ? ca nu vand lansete si mulinete
Nu vad legatura intre ce se comercializeaza in acest topic si binitari .Ca si informatie prefer sa dau unui "bisnitar"100 ron pe ceva de care am nevoie ,decat sa platesc 150 sau mai mult pentru acelasi produs pe care il iau din magazinele consacrate(acolo este adevarata bisnita ,cred ca stiti si dvs adaosurile nesimtite care se practica la noi ).Nu am vazut ca aici, cei care comercializeaza produse, vand mai scump ca la magazinele de specialitate.Laurentiu scrie:Si cei care fac bisnita nu ar trebui banati?
- mircea_3gsm
- utilizator
acest topic l-am scris poate cineva din pescar amator vrea sa devina profesionist
- mircea_3gsm
- utilizator
cum eu poate din pescar profesionist am sa ajung un amator