Balta pentru varga/sheffield langa/in Bucuresti

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

RaPpSodIq
membru activ
membru activ

Balta pentru varga/sheffield langa/in Bucuresti

Mesaj de RaPpSodIq » 06 Mar 2009, 23:06

Stiti careva vreo astfel de balta unde pot si eu sa pescuiesc linistit la varga? Ideea e sa nu fiu uscat de bani, si sa am liniste. Si daca se poate sa se ajunga cu autobuzul pentru ca nu detin mijloc de transport. Daca m-ati putea ajuta, va multumesc mult. Sunt nou venit in Bucuresti, iarna a fost lunga si nu mai rezist fara o ieshire la pescuit.
Eu ii vreau, dar ei.....mai greu

RaPpSodIq
membru activ
membru activ

Re: Balta pentru varga/sheffield langa/in Bucuresti

Mesaj de RaPpSodIq » 06 Mar 2009, 23:09

Sau cel putin va rog cine are info despre balta de la Baneasa. Gabi daca vezi cumva postarea mea si poti sa imi dai mai multe detalii...anul trecut in primavara mi-ai spus ceva de aceasta balta, dar atunci nu aveam cele necesare la mine. Va multumesc.

carapavel florin
senior
senior

Mesaj de carapavel florin » 06 Mar 2009, 23:50

Salut pai dar acum inca este vremea rea dar pana cand stati in BUCURESTI ca nici eu nu am masina si mai fac cateva iesiri cu mijloace de transport si poate mergem impreuna dar sa fie vremea mai buna ca balti se gasesc destule.

RaPpSodIq
membru activ
membru activ

Mesaj de RaPpSodIq » 07 Mar 2009, 00:13

Pai eu m-am mutat in Bucuresti definitiv. Binentzeles ca putem face ieshiri impreuna, si daca mai sunt doritori... Nr meu de telefon este 0722539192. E complicat fara masina, mai ales ca am fost putin cam injurat de domnii de la cfr, ca or asteptat in gara in Alba dupa mine pana mi-am urcat tot calabalacu in tren :), macar pentru asta ar trebui sa le scot la apa. Daca imi puteti lasa nr dumneavoastra de telefon, sau dati un beep ca sa am nr sa va pot suna ar fi perfect. Si facem de o iesire. Daca mai sunt doritori sau aveti idei de balti, va rog sa postati.
Va multumesc

LARY
Veteran
Veteran

Mesaj de LARY » 07 Mar 2009, 01:06

Salutare fratilor, balti in bucuresti eu nu stiu, nu am dat pina acum la peste in bucuresti si nici nu cred sa se prinda peste pe vremea asta pe vreo balta din BUC.
Eu va recomand sa mergeti pe cornetu (la pietre) cu varga de 5/6m se prinde in perioada asta balos mai intra si cite un caras din cind in cind, la mamaliga intra mai mare peste palma, la viermusi si libelule intra de toate dimensiunile de la 5cm la 20/25cm, asta e verificat de mine, am fost acum doua saptamini, am stat de la 7/30h pina la 13/30h si am prins cam 20 de bucati.
Traseul e foarte sinplu, din 13 septembrie sunt maxi-taxi (2,5 lei) linia 405 spre bragadiru, cornetu, mihailesti, in 25 de minute esti pe balta si nu va faceti probleme masimi sunt din 15 in 15 minute.
Daca va duceti incercati sa fiti vrenici sa va treziti de dimineata ca cam de la ora 8.00 deja sunt probleme cu locurile.
Acum doua saptamini erea ful la ora 9.00 nu mai aveai loc sa arunci un ac. (Pescari din 2 in 2 metri)
FIR INTINS si daca va duceti sa ma anuntati si pe mine ce ati facut.
Sau cine stie poate mergem inpreuna duminica viitoare. :-h
Tel0762.865.274

RaPpSodIq
membru activ
membru activ

Mesaj de RaPpSodIq » 07 Mar 2009, 01:14

Multumim de info. Eu nu prea pot sa mai rezist fara pescuit. Sunt ca o femeie gravida, simt ca innebunesc.:) Putem sa mergem duminica vitoare. Dar totusi nu ai scris cat e taxa, cu cate undite se poate pescui, eventual zone cu apa mica......

LARY
Veteran
Veteran

Mesaj de LARY » 07 Mar 2009, 01:29

Fara tasa apa are cam 2/3 metri la mal si ajunge la 4/5 metri linga baraji, uneori mai curge putin dar nui problema se poate da cu undita.
Eu cind am fost apa crescuse cam 30 de centimetri dar tot am prins peste.
Tel0762.865.274

LARY
Veteran
Veteran

Mesaj de LARY » 07 Mar 2009, 01:33

E singurul loc din jurul bucurestiului unde se prinde peste la inceput de sezon (febroarie, martie)
Cel putin eu doar asta il stiu.
Tel0762.865.274

Coleman
site team
site team

Mesaj de Coleman » 07 Mar 2009, 03:27

Imi pare rau ca nu am vazut acest topic mai devreme ca poate mergeam impreuna la o ''pescuiala''.
Eu peste vreo 2-3 ore plec la FUNDULEA 2 am auzit ca acolo mananca carasul abia bagat si as vrea sa ma conving.
Chiar mi-ar fi facut placere sa mergem impreuna mai ales ca ma duc singur,ca nimeni nu se incumeta sa mearga pe vremea asta.
TOTUL PENTRU CRAP

RaPpSodIq
membru activ
membru activ

Mesaj de RaPpSodIq » 07 Mar 2009, 18:11

:(((( offff. daca cumva ai amanat si mergi maine (duminica) sau in alta zi, imi spui si mie pls. Nu stiu daca ma poate intelege cu adevarat cineva, dar nu mai pot rezista. :( si oricum sa ne spui ce ai facut azi in cazul in care ai fost. Am lasat nr meu de tel pe topicul acesta, da-mi un beep si te sun eu. Sunt genul care ii dispus sa mearga oricand la un pescuit, indiferent de vreme, ora. Numai sa nu lucrez, si deocamdata sunt liber.

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 07 Mar 2009, 18:18

Lacul morii daca ai rabdare sa prinzi bibanusi cat degetul.

RaPpSodIq
membru activ
membru activ

Mesaj de RaPpSodIq » 07 Mar 2009, 18:32

Pai ideea e ca vreau liniste. Asa ca mai bine platesc undeva si stau linistit, sa nu fiu deranjat de anumiti indivizi "nenea dai si mie un carlig, nenea dai si mie o pluta", nu ca nu le-ash da, dar sun cam obraznici si vin cu rudele si ma incoltesc :)

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 07 Mar 2009, 21:07

Incearca la deversorul dintre HERASTRAU SI FLOREASCA SI chiar pe Dambovita(LA PIATA UNIRI SE PRINDE OBLETE DE OBICEI)

RaPpSodIq
membru activ
membru activ

Mesaj de RaPpSodIq » 07 Mar 2009, 21:13

Il astept pe coleman sa spuna daca a prins acolo si ce a prins. Si ca o ultima solutie, nu stiu, probabil o sa incerc la o lingurita mica pe Lacul Morii.
Cina mai are vreo idee despre balti unde se poate prinde ceva caras, sa fie aproape de Bucuresti, si sa se poata ajunge cu RATB il rog sa posteze. Va multumesc

LARY
Veteran
Veteran

Mesaj de LARY » 07 Mar 2009, 21:47

toader nicolae scrie:Incearca la deversorul dintre HERASTRAU SI FLOREASCA SI chiar pe Dambovita(LA PIATA UNIRI SE PRINDE OBLETE DE OBICEI)
Pe dinbovita nu misca nimic, am fost eu acum citeva zile si nici nu o sa miste pina prin iunie.
Eu stau linga dnbovita la uniri si cind ma arde rau ies putin cu o undita sa mai vad ce se intinpla cunosc bine locul.
Tu dece ai recomandat omului sa incerce in locurile astea, ai fost de curind, sti care e treaba pe acolo, din auzite de la prieteni, sau pur si simplu i-ai spus omului unde poate sa se duca la peste in bucuresti.
Anunta-l pe om zi sa stie si el ca eu cred ca vrea sa se relaxeze sa se distreze putin, ca daca tine o undita in apa degeaba mai bine sta acasa. :-h FIR INTINS
Tel0762.865.274

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”