retete din emisiunea infopescar

nada mileniului 3

Moderator: florentiniuga

Scrie răspuns
jila pitis
senior
senior

retete din emisiunea infopescar

Mesaj de jila pitis » 06 Mar 2009, 21:00

dl iuga in luna ianuarie a-ti avut o emisiune in care a-ti facut boilesuri impreuna cu george.se poate sa mai prezentati o data retetele aici pe forum?nu trebuie sa da-ti nume de producatoridecat proportiile folosite.va multumesc!

Ion Mironov
Partener
Partener

Re: retete din emisiunea infopescar

Mesaj de Ion Mironov » 06 Mar 2009, 21:13

descarca eminisiunea respectiva si urmareste- :P :P :P o...ti-o poti nota live....
Mironov Ion Valentin alias jonny_23
http://www.barcute-plantat.com
0726.424.099

costelino
senior
senior

Mesaj de costelino » 06 Mar 2009, 21:43

Nu este in arhiva... :lol:

george-alexandru
Veteran
Veteran

Mesaj de george-alexandru » 06 Mar 2009, 22:09

in emisiunea la care va referiti Florentin a folosit handy pack-ul de la Essential Baits sellfish B5 la care a mai adaugat in partea lichida fata de recomandarile producatorului multimino,nutramino si CSL,plus micropelete pt ai grabi descompunerea.
Eu am folosit o combinatie 50/50 intre mixurile de la Solar squid octopus si red hering la care am mai adaugat la partea solida robin red,glm,betaina iar partea lichida a fost formata din aroma squid octopus si capsuna,minamino si liver amino compound CCMore si csl.

la toate produsele gasesti dozajele minime si maxime pe ambalaj.la bilele fierte mergi pe maxim cu toate iar la solubile pe minim.
George Alexandru
Presedinte CS.Green Lake
Brand Manager-4Carp
mail - greenlaketeam@yahoo.com
Imagine

jila pitis
senior
senior

Mesaj de jila pitis » 06 Mar 2009, 22:21

nu este in arhiva am intrebat si mi sa spus ca nu va fi arhivata deoarece este emisiune sponsorizata

jila pitis
senior
senior

Mesaj de jila pitis » 06 Mar 2009, 22:25

george-alexandru scrie:in emisiunea la care va referiti Florentin a folosit handy pack-ul de la Essential Baits sellfish B5 la care a mai adaugat in partea lichida fata de recomandarile producatorului multimino,nutramino si CSL,plus micropelete pt ai grabi descompunerea.
Eu am folosit o combinatie 50/50 intre mixurile de la Solar squid octopus si red hering la care am mai adaugat la partea solida robin red,glm,betaina iar partea lichida a fost formata din aroma squid octopus si capsuna,minamino si liver amino compound CCMore si csl.

la toate produsele gasesti dozajele minime si maxime pe ambalaj.la bilele fierte mergi pe maxim cu toate iar la solubile pe minim.
multumesc de informatie.acum te rog spune-mi ce magazine comercializeaza aceste produse unde le pot gasi?

jila pitis
senior
senior

Mesaj de jila pitis » 06 Mar 2009, 22:32

si sa inteleg ca reteta o pot gasi pe ambalajul produselor? mai exact nu se poate reteta direct de la utilizator adica de la voi :-? :-??

cristea radu
senior
senior

Mesaj de cristea radu » 06 Mar 2009, 22:33

Incearca aici www.bigfish.ro

george-alexandru
Veteran
Veteran

Mesaj de george-alexandru » 06 Mar 2009, 22:38

jila pitis scrie:si sa inteleg ca reteta o pot gasi pe ambalajul produselor? mai exact nu se poate reteta direct de la utilizator adica de la voi :-? :-??
in retetele folosite gasesti produsele enumerate,dozajele la fiecare produs in parte il gasesti pe ambalaj.
George Alexandru
Presedinte CS.Green Lake
Brand Manager-4Carp
mail - greenlaketeam@yahoo.com
Imagine

Vlad Pavlovici
Partener
Partener

Mesaj de Vlad Pavlovici » 06 Mar 2009, 22:42

jila pitis scrie:si sa inteleg ca reteta o pot gasi pe ambalajul produselor? mai exact nu se poate reteta direct de la utilizator adica de la voi :-? :-??
Pentru reteta de Shellfish B5 (mixul de la Essential Baits rulat in emisiune de Florentin), vezi: http://www.bigfish.ro/producatori/essen ... sh-b5.html

Scrie răspuns

Înapoi la “Boiliesuri”