SEZON 2013
Moderator: vali003
Re: SEZON 2013
Am trecut pe nade de la CCMoore ,iata si rezultatele .
CCMoore Meteor bila de 22 cu un pop up Secret Obssesion de 14 mm.
Ce frumoasa e iarba, ... ce frumoasa e padurea, ...super peisajul ...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Daca tot vrei peisaje , uite si locul de pescuit.
Domnul Vali
Sunteti de invidiat nu doar pentru minunatele capturi, cât mai ales pentru locurile superbe unde vă delectaţi! Să fiţi sănătos şi să aveţi parte de cât mai multe capturi frumoase!
Respect
Sunteti de invidiat nu doar pentru minunatele capturi, cât mai ales pentru locurile superbe unde vă delectaţi! Să fiţi sănătos şi să aveţi parte de cât mai multe capturi frumoase!
Respect
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
Da, vreau peisaje! Multe peisaje. Nu ma satur sa vad cum poate arata natura intr-o tara civilizata. Pare a fi o mare gradina bine ingrijita.vali003 scrie:Daca tot vrei peisaje , uite si locul de pescuit.
Cat despre poza de mai sus, a fost o glumitza sa "sterg" personajele principale. Da-mi voie sa fiu invidios.
- florentiniuga
- Master Admin
Vali, ai trecut la braconaj? Dai cu doua lansete?
Superb loc, frumosi mustaciosi... intr-adevar de invidiat dar las' ca vi pe la noi si-ti trece. Cum s-ar zice, in concediu ne ducem sa ne remontam. Noi de aia incercam sa mai iesim din Romania. Tu de ce vrei sa ti-l petreci aici? Pentru relaxare, in loc de Ro incearca Rio.
PS Abia astept sa bem o bere impreuna!
Superb loc, frumosi mustaciosi... intr-adevar de invidiat dar las' ca vi pe la noi si-ti trece. Cum s-ar zice, in concediu ne ducem sa ne remontam. Noi de aia incercam sa mai iesim din Romania. Tu de ce vrei sa ti-l petreci aici? Pentru relaxare, in loc de Ro incearca Rio.
PS Abia astept sa bem o bere impreuna!
La multi ani, Vali !!!
Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi !
Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi !
LA MULTI ANI !!!
Iti doresc ... tot ce-ti doresti.
Iti doresc ... tot ce-ti doresti.
Multam prieteni ,sper sa va vad in vara ,cel putin pe cei din Bucuresti .
La multi ani Vali! All the best si cat mai multe capturi frumoase!
I Fish. Therefore I am.
- Qnyx
- Master Admin
La multi ani Vali si la cat mai multe capturi.
O noua iesire ,pe acelasi loc ,la Long Sault -Reddy bay cu Radu ,12 trasaturi ,8 prinsi .Foarte slab ,temperatura in saptamina trecuta a scazut dramatic ,5-6 grade noaptea ,14-15 ziua ,pe perioada cit am pescuit ,apa a scazut cu 80-90 cm ,ce mai conditii perfecte sa nu mergi la pescuit .
Si uitaţi ce ciortănei am luat în aceste condiţii vitrege !!!vali003 scrie:Foarte slab ,temperatura in saptamina trecuta a scazut .... ,apa a scazut .... ,ce mai conditii perfecte sa nu mergi la pescuit .
Bravo ţie pentru că ne încânţi privirile cu peisajele de acolo!
La mai mulţi şi la mai mari, Vali!
Respect
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
Am inceput campania de toamna ,ieri o iesire impreuna cu doi prieteni ,10 ore de pescuit ,23 de crapi prinsi ,nici o trasatura ratata .Cel mai mare 32 de lb.