ajutor...
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: ajutor...
12 13 milioane bucata? (lanseta+mulineta) sau 12 13 milioane toti bani?
Eu ii vreau, dar ei.....mai greu
10 - 11 mil toate ... 4 lansete 4 mulinete
Nu spuneai ca ai Sert Sedna ? De ce vrei baterie de 4 (subtire ,in banii aia ) si nu incerci o baterie de 3 (ceva mai rezonabil) ?
- toader nicolae
- Veteran
Incearca mulinetele de la OKUMA LB si intereseaza-te la Baracuda de betale mustang din 3 bucati sau extreme carp tot din 3 bucati cu actiunea 3.5lb
Eu personal folosesc Extreme carp de 4 ani si nu am simtit nevoia sa le mai schimb deoarece arunc destul de mult si am nadit cu racheta fara nici o problema asa ca le recomand cu placere.
Poti urmari si kiturile pentru crap de la diferite magazine de pescuit si la banii astia cred ca gasesti ceva cu care sa-ti faci treaba pe balta.
Sper ca ti-am fost de ajutor.............................Fire zbuciumate cu noul echipament.
Eu personal folosesc Extreme carp de 4 ani si nu am simtit nevoia sa le mai schimb deoarece arunc destul de mult si am nadit cu racheta fara nici o problema asa ca le recomand cu placere.
Poti urmari si kiturile pentru crap de la diferite magazine de pescuit si la banii astia cred ca gasesti ceva cu care sa-ti faci treaba pe balta.
Sper ca ti-am fost de ajutor.............................Fire zbuciumate cu noul echipament.
Are dreptate colegul, Baracuda sint parfum in banii astia, doar ca iti recomand modelul Mustang din 2 buc. 3 lbs. care au o actiune semirapida as spune; imperecheate cu Okuma Longbow, au baitrunner si mai nou si antiretur infinit, devin un set de 4 excelent pt. cei cu buget redus.
multumesc ... fir intins ... dl Gor nustiu ser sedna mi se par prea flexibile , asa mia zis si tata . Mie imi plac dar am zis sami iau altele mai bune ..... dar cred ca imi iau numai mulinete banex helicon ... multumesc tuturos . fir intins
radu610 scrie:multumesc ... fir intins ... dl Gor nustiu ser sedna mi se par prea flexibile , asa mia zis si tata . Mie imi plac dar am zis sami iau altele mai bune ..... dar cred ca imi iau numai mulinete banex helicon ... multumesc tuturos . fir intins
Lansetele Sert Sedna sunt ca niste nuiele ... parerea mea.
Cand au costat 85 ron erau excelente pentru balti cu ciortan si unde nu aveai nevoie de lanseuri lungi. Am impresia ca greutatea optima a plumbului cu care se incarca corect lanseta este undeva la 60-65 gr .
Dan Serban
Cand ai o lanseta de carbon High Resistance care are 490 gr. (la 3.60m ) cum e Sedna , e clar ca ai o coada de matura (la grosime ma refer) , dar...cand iti propui sa ceva mai bun ,cu 12 mil. ,4 seturi de lansete si mulinete ...pai tot la Sedna ajungi ! Parerea mea , o repet , e sa-ti iei un set de 3 ! O lanseta Medie (Shimano Force Master , Trabucco Corix , Maver Genesis , Pelzer Mission,etc) costa in jur a 250 ron. Iti mai trebuiesc 3 mulinete in jur a 150 ron buc.
E perfecta descrierea tagor965 scrie:Cand ai o lanseta de carbon High Resistance care are 490 gr. (la 3.60m ) cum e Sedna , e clar ca ai o coada de matura (la grosime ma refer)
Dan Serban
multumes ... fir intins
- marian_popescu
- Veteran
in banii astia, la mulinete e clar...longbow, probabil marimea 65, za best
la capitolul bete ce zici de energoteam president dx kevlar de 3,60 cu 3 lbs? betele sunt foarte robuste, am pescuit cu ele de cateva ori, sunt ale unui prieten de-al meu. singurul inconvenient ar fi levierul manerului cam scurt. in rest no problem. sunt clar peste sert-uri, in sezon anul trecut erau cam 200 de lei, dar dupa reducerile din iarna se gaseau cam la 160 pe net, dar se poate si mai bine, la noi in ploiesti sunt 130 (parca...nu stiu in ce masura i-a lovit criza pe cei de pe-aici, dar sigur mai sunt). si dl iuga spunea ca a pescuit cu energo lux boilie cativa ani buni si nu a avut nicio problema, din contra, era f multumit. iar alea sunt mai slabe decat dx kevlar
la capitolul bete ce zici de energoteam president dx kevlar de 3,60 cu 3 lbs? betele sunt foarte robuste, am pescuit cu ele de cateva ori, sunt ale unui prieten de-al meu. singurul inconvenient ar fi levierul manerului cam scurt. in rest no problem. sunt clar peste sert-uri, in sezon anul trecut erau cam 200 de lei, dar dupa reducerile din iarna se gaseau cam la 160 pe net, dar se poate si mai bine, la noi in ploiesti sunt 130 (parca...nu stiu in ce masura i-a lovit criza pe cei de pe-aici, dar sigur mai sunt). si dl iuga spunea ca a pescuit cu energo lux boilie cativa ani buni si nu a avut nicio problema, din contra, era f multumit. iar alea sunt mai slabe decat dx kevlar
Fishing is life. The rest...just details
Shimano Alivio specimen : Lungime: 3.60m m
Putere: 3lbs
Actiune: parabolica
Inele: talpa dubla, ceraminca-Hardlite
Numar inele: 6
Mandrina: Shimano
Lungime transport: 186cm
Segmente: 3
Greutate: 313g aceasta este buna ... pret 200 ron / buc
Putere: 3lbs
Actiune: parabolica
Inele: talpa dubla, ceraminca-Hardlite
Numar inele: 6
Mandrina: Shimano
Lungime transport: 186cm
Segmente: 3
Greutate: 313g aceasta este buna ... pret 200 ron / buc
ai putea incerca si UK Carp la lansete. Eu din astea am si sunt multumit de ele. Pt crapii care ii prindeam eu, shi-au facut foarte bine treaba. Is in jur de 170 Ron maxim. Eu am trecut la aceste lansete ,de la 3 lansete fleashka si e foarte mare diferenta. Au o actiune progresiva, cauta si tu ca sunt o multime de magazine online unde iti poti face o idee. Dar si eu sunt de parere sa iti faci bateria de 3, si o poti lua si pe a 4-a cand dispui de bani.
Eu ii vreau, dar ei.....mai greu