cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
.....DELTA,2013.....UN VIS FRUMOS.VA URMA...
Sebastian scrie:.....DELTA,2013.....UN VIS FRUMOS.VA URMA...
http://youtu.be/yXMWzM8fang
A.M.R 14 ZILE.
Primele instantanee,DELTA DUNARII 2013 .PS.scuze pt calitatea imaginii.
....continuarea visului
Cu o mica intarziere..am revenit din Delta.Am pescuit langa canalul Perivolovca.Apa foarta scazuta dar o iesire reusita din punctul meu de vedere...Ciortan peste 10-15b cuprinsi intre 800g-2,5kg ,caras/platica destul de mult (400g-1kg),cativa bibani la rama neagra (vanam ciortanu dar intra biban)....0 capturi memorabile dar niciodata nu pot fi dezamagit de relaxarea din Delta.
Ca momeala folosita: rama neagra,bonduell,patratica si porumb de lapte fermentat care a mers fff bine.
1.Ca dezamagire ,in prima zi in Murighiol,ne au obligat sa cumparam permise de pescuit pe un an intreg (30 ron) chiar daca le-am aratat regulamentul de la ei de pe site care scrie clar 15ron 1sapt pers si 30ron tot anul...asta e
2.Chiar daca s a facut atata valva cu locurile de campare gunoaie etc,noi am gasit dezastru pe locul nostru de campat si circa 1h a trebuit sa facem curat dupa altii.
Momentan cateva poze cu peisaje,revin si cu capturile.
Sebastian: felicitari pentru sufletul care il depui in acele filmulete
Ca momeala folosita: rama neagra,bonduell,patratica si porumb de lapte fermentat care a mers fff bine.
1.Ca dezamagire ,in prima zi in Murighiol,ne au obligat sa cumparam permise de pescuit pe un an intreg (30 ron) chiar daca le-am aratat regulamentul de la ei de pe site care scrie clar 15ron 1sapt pers si 30ron tot anul...asta e
2.Chiar daca s a facut atata valva cu locurile de campare gunoaie etc,noi am gasit dezastru pe locul nostru de campat si circa 1h a trebuit sa facem curat dupa altii.
Momentan cateva poze cu peisaje,revin si cu capturile.
Sebastian: felicitari pentru sufletul care il depui in acele filmulete
Salutare,o sa plec si eu 8 zile de pe data de 22 pana pe 28 septembrie tot pe langa canalul perivolovca,dar Andu,nu am inteles treaba cum ca v-a obligat sa luati permise pe 1 an.Eu am permis pe 1 an de zile dar cei cu care merg au permise de intrare pe 7 zile,din cate inteleg eu in port or sa ne opreasca si or sa ne puna sa ne facem permise pe 1 an?Asta ar fi chiar o bataie de joc!!!
Cu respect!
Cu respect!
Permisele de pescuit se fac doar pe an. Cele de intrare se pot face si pe 1 saptamana.
I Fish. Therefore I am.
Am priceput acum,multumesc.Deja credeam ca au inebunit astia de totpharaoh scrie:Permisele de pescuit se fac doar pe an. Cele de intrare se pot face si pe 1 saptamana.
Instantanee part2
A.M.R 5 zile
- tzu_tzu_rel
- senior
la mine 4
In ce zona mergi?tzu_tzu_rel scrie:la mine 4
A.M.R 4 zile
- tzu_tzu_rel
- senior
Via Chilia..acum nu stiu, de la Ceatalchioi, pana la Pardina sunt locuri, acum nu stiu, depind de vreme foarte mult, toamna ploua 3 ore se usuca in 3 zile.. Zona Ceatalchioi - Plauru !
- dangargarici
- utilizator
Intervin si eu, nu pot sa nu spun. Eu plec in noaptea asta.