concursuri
Moderator: florentiniuga
- dinuadrian
- junior
concursuri
salut prieteni rog membri carp zone sa anunte din timp viitoarele concursuri chiar si cele caritabile
- florentiniuga
- Master Admin
Re: concursuri
Nu inteleg. In topicul "Competitii" sunt anuntate toate concursurile organizate de noi sau de altii care doresc sa le anunte. Nu avem restrictii pentru nimeni.dinuadrian scrie:salut prieteni rog membri carp zone sa anunte din timp viitoarele concursuri chiar si cele caritabile
- dinuadrian
- junior
VA MULTUMESC PTR. RASPUNS. SPER SA NE INTILNIM PE BALTA SA FAC CINSTE CU O BERE SI DE CE NU LA UN CONCURS MAI IEFTIN. CRED CA AM AVEA CE DISCUTA
- ciucureanu florin
- junior
pe la bv cand organizati un concurs
dar nu cel de la Doripesco
dar nu cel de la Doripesco
- hasmatuchi catalin
- junior
salutare stimati pescari!florentiniuga scrie:Nu inteleg. In topicul "Competitii" sunt anuntate toate concursurile organizate de noi sau de altii care doresc sa le anunte. Nu avem restrictii pentru nimeni.dinuadrian scrie:salut prieteni rog membri carp zone sa anunte din timp viitoarele concursuri chiar si cele caritabile
sunt un marunt pescar din judetul moldova, mai precis din jud iasi.urmaresc de ceva timp emisiunile infopescar
si petrec cel putin cateva ore pe saptamana pe forum.ce ma surprinde este faptul ca se vorbeste f mult de f multe concursuri si capturi si de f multe alte chestii interesante, dar toate pe iazuri din jurul bucurestiului.nici vorba de balti din jud moldova de exemplu.nu inteleg de ce e asa... e asa greu de organizat un concurs pe una din baltile moldovei?...sau care sunt criteriile de organizare? de cine depinde ?
cu stima,catalin
Catalin, nu te supara , dar de cand a ajuns Moldova judet?? In leg. cu concursurile din zona Moldova, sunt concursuri organizate aici, vezi, de ex., cel de pe Lates, din jud. Neamt. Stiu ca mai sunt si alte concursuri, dar ptr. mai multe detalii ar trebui sa intri pe alt forum, cel al revistei Revista lu' peste.
- hasmatuchi catalin
- junior
scuze pentru exprimare...era o ora tirzie din noapte...vroiam sa spun zona Moldovei....mai precis jud iasi!Nelutu scrie:Catalin, nu te supara , dar de cand a ajuns Moldova judet?? In leg. cu concursurile din zona Moldova, sunt concursuri organizate aici, vezi, de ex., cel de pe Lates, din jud. Neamt. Stiu ca mai sunt si alte concursuri, dar ptr. mai multe detalii ar trebui sa intri pe alt forum, cel al revistei Revista lu' peste.
cu respect, Catalin