cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
AMR 12 ore
AMR 24 zileAndu105 scrie:AMR 12 ore
M-am intors in seara asta de pe canalul Tatarum brat Chilia.
Din pacate am prins o vreme foarte urata in primele 2 zile, cu vanturi fantastice care ne-au cam stricat calculele... dar de joi vremea si-a revenit, aparand intre timp si capturile.
Ca si capturi, foarte mult caras 300g-500g, cu specimene rare care ajungeau la 1kg, rosioare si platici la 200-500g, ciortani intre 1 si 3 kg (10 bucati), cateva stiuci de 1-3 kg si cativa avati de 700g-1kg.
A fost o partida destul de reusita avand in vedere pregatirea noastra in materie de pescuit pe Dunare.
Canalul Tataru este cel mai linistit canal pe care am pescuit pana acum in delta, dar cu foarte putine locuri de pescuit de pe mal. Noi am pescuit aproape exclusiv din barca.
Din pacate am prins o vreme foarte urata in primele 2 zile, cu vanturi fantastice care ne-au cam stricat calculele... dar de joi vremea si-a revenit, aparand intre timp si capturile.
Ca si capturi, foarte mult caras 300g-500g, cu specimene rare care ajungeau la 1kg, rosioare si platici la 200-500g, ciortani intre 1 si 3 kg (10 bucati), cateva stiuci de 1-3 kg si cativa avati de 700g-1kg.
A fost o partida destul de reusita avand in vedere pregatirea noastra in materie de pescuit pe Dunare.
Canalul Tataru este cel mai linistit canal pe care am pescuit pana acum in delta, dar cu foarte putine locuri de pescuit de pe mal. Noi am pescuit aproape exclusiv din barca.
Critic echilibrat
- pescarhoinar81
- membru activ
Canalul Tatarum?unde e asta pe Chilia?
A gresit din cauza oboseli, stresul c-a stat putin.
A fost pe Canalul Tataru, citeste pana la capat.
Hoinare nu am spus cu rautate
A fost pe Canalul Tataru, citeste pana la capat.
Hoinare nu am spus cu rautate
pescarhoinar81 scrie:Canalul Tatarum?unde e asta pe Chilia?
Nu stii de canalul Tatarum de pe bratul Chiliam??
p.s. greseala de redactare
Critic echilibrat
pai ai venit asa sarac...fara poze?
mai sunt tantari?
Asa, ... cate unul, ... pe fund.lukyan82 scrie:mai sunt tantari?
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- pescarhoinar81
- membru activ
-
- VIP+++
scuzu senior ma soi confuzu, were is the Prut in the Danube Delta ?pescarhoinar81 scrie:Una din iesirile de la prut de anul acesta.
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
- pescarhoinar81
- membru activ
you dont see Gogule,he almost drink the Delta .Maybe next year finding the way...
hai ca l-ai bagat in ceata bre,,,,,,,,,,,,,costelino scrie:you dont see Gogule,he almost drink the Delta .Maybe next year finding the way...
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume