vand nada si boabele minune
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
vand nada si boabele minune
vand nada cu granulatie mica si mare ,,,boabe de porumb gata aromate , porumb cu lapte nefiert ;
la 5 kg nada
+ 1 borcan de boaba de 400gr primiti bonus 1 kg de nada plus al doilea borcan de boabe plus 2
porumbi de lapte GRATIS ,,,, La 10 kg de nada primiti 2 kg GRATIS ,,,,,,,,1KG nada=10 ron , un borcan de
boabe =50 ron ,porumbul de lapte= 5 ron
la 5 kg nada
+ 1 borcan de boaba de 400gr primiti bonus 1 kg de nada plus al doilea borcan de boabe plus 2
porumbi de lapte GRATIS ,,,, La 10 kg de nada primiti 2 kg GRATIS ,,,,,,,,1KG nada=10 ron , un borcan de
boabe =50 ron ,porumbul de lapte= 5 ron
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
Re: vand nada si boabele minune
despre rezultate nu mai vorbim lasam pozele si filmarile sa spuna tot
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- marius pescarul
- Veteran
ctenul asta pluteste in aer...super tare traiasca photoshop
Da Doamne sanatate, ca belele curg !!!
Baboiul este iesit din campul gravitatiei terestre, probabil este fotografiat pe "luna"...marius pescarul scrie:ctenul asta pluteste in aer...super tare traiasca photoshop
Mie,sincer,imi place peisajul,superb locul.PS.Omuletul chiar prinde monstruleti.
hai sa incercam pe DUNARE,,,,,https://www.youtube.com/watch?v=3w8THu1iJQYSebastian scrie:Mie,sincer,imi place peisajul,superb locul.PS.Omuletul chiar prinde monstruleti.
Pai hai sa incercam.
astia nu mai plutesc deloc nu?sorprodan scrie:https://www.youtube.com/watch?v=3w8THu1iJQY
- marius pescarul
- Veteran
nu am vrut sa fiu rautacios ,numai ca asa se vede in poza.zile bunesorprodan scrie:astia nu mai plutesc deloc nu?sorprodan scrie:https://www.youtube.com/watch?v=3w8THu1iJQY
Da Doamne sanatate, ca belele curg !!!
Nea Sorprodane,toata lumea te crede,nu te ambala.Pai cum sa nu te creada,ar fi si culmea,cind filmarea ta este atat de concludenta.Eu unu ,sincer,daca as fi in locul tau,as mai posta,inca odata,capodopera asta de link.ps.multe succesuri,si bafta la pescuit,pe viitor!!
dar eu nu am reusit recordul de a prinde un peste la 2 minute sunt ceva mai modest bre,,,,,referitor la BAFTA lu" nea SEBASTIAN ,,,,daca esti atent la detalii nu ai cum sa gresesti ,,,,,PS mi-a dat un cteno de 30 kg la feeder pe aceasta nada ,si spre deosebire de cei care se lauda eu am si filmarea ,,,,drilul a durat 3 ore ,2,5 pe mal si juma de ora in barca cu fir de 0.28 pe mulineta iar la carlig de 0,20,,,osc1or scrie:e mai ceva ca getzem nada asta minune
ieri doua prezentari nefinalizate ,,,,azi e un prieten in locul secret dar nik ,,,,poate maine ,,,sa fie vremea de vina???
Ai verificat boabele daca mai sunt in "termen"sorprodan scrie:ieri doua prezentari nefinalizate ,,,,azi e un prieten in locul secret dar nik ,,,,poate maine ,,,sa fie vremea de vina???