Vand scule pt incepatori
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- WoundedLion
- senior
Vand scule pt incepatori
Pe langa microbul mostenit de la bunicul meu, am mostenit de la el si niste scule de pescuit.
Sculele de pescuit se preteaza pentru incepatori. Datorita faptului ca eu nu le folosesc, am "arsenalul" meu propriu pe care-l folosesc, as vrea sa le vand pentru cineva care acum incepe tainele pescuitului sau pur si simplu le gaseste intrebuintare.
In total sunt 5 mulinete, 1 bolo, 1 lanseta si o varga dupa cum urmeaza:
Mulinete:
DAM Master vintage- body din metal, 1 rulment, manivela detasabila Pret: 50 Lei
Mulineta Siweida Crocodile LY4001: frana spate, 1 rulment, gear ratio 4,9:1 Pret: 20 Lei
Mulineta Shakespeare SP350: frana spate, 4 rulmenti, gear ratio 5,1:1 Pret: 20 Lei
Mulineta Cardinal 204: frana spate micrometrica 3+1 rulmenti, gear ratio 6,2:1 Pret: 40 Lei
Mulineta Silstar TR2 030: frana spate, 3 rulmenti, gear ratio 5,3:1 Pret: 60 Lei (merge foarte fin, a fost folosita pe bolo)
Bolo Absolute Power by Gipo: 5m, 5 tronsoane, 6 inele din care 2 culisante, act. 35gr parabolica Pret: 50 Lei
Lanseta pt pescuit la fund Gold Star Tourist 300: 4 inele cu pastila ceramica, act. B 50-100gr Pret: 30 Lei
Varga LineaEffe Delta 500-5: 5 m lungime, actiune parabolica, varf schimbat, acum este blectorat act. 5-20gr Pret: 30 Lei
Total: 300 Lei
Daca vrea cineva tot pachetul asa cum este pretul este 200 Lei
Preturile sunt de bun simt (sincer nici nu am stiut cat sa cer pe ele), dar rog pe cei care nu sunt interesati sa se abtina de la comentarii.
Si acum pozele:
Sculele de pescuit se preteaza pentru incepatori. Datorita faptului ca eu nu le folosesc, am "arsenalul" meu propriu pe care-l folosesc, as vrea sa le vand pentru cineva care acum incepe tainele pescuitului sau pur si simplu le gaseste intrebuintare.
In total sunt 5 mulinete, 1 bolo, 1 lanseta si o varga dupa cum urmeaza:
Mulinete:
DAM Master vintage- body din metal, 1 rulment, manivela detasabila Pret: 50 Lei
Mulineta Siweida Crocodile LY4001: frana spate, 1 rulment, gear ratio 4,9:1 Pret: 20 Lei
Mulineta Shakespeare SP350: frana spate, 4 rulmenti, gear ratio 5,1:1 Pret: 20 Lei
Mulineta Cardinal 204: frana spate micrometrica 3+1 rulmenti, gear ratio 6,2:1 Pret: 40 Lei
Mulineta Silstar TR2 030: frana spate, 3 rulmenti, gear ratio 5,3:1 Pret: 60 Lei (merge foarte fin, a fost folosita pe bolo)
Bolo Absolute Power by Gipo: 5m, 5 tronsoane, 6 inele din care 2 culisante, act. 35gr parabolica Pret: 50 Lei
Lanseta pt pescuit la fund Gold Star Tourist 300: 4 inele cu pastila ceramica, act. B 50-100gr Pret: 30 Lei
Varga LineaEffe Delta 500-5: 5 m lungime, actiune parabolica, varf schimbat, acum este blectorat act. 5-20gr Pret: 30 Lei
Total: 300 Lei
Daca vrea cineva tot pachetul asa cum este pretul este 200 Lei
Preturile sunt de bun simt (sincer nici nu am stiut cat sa cer pe ele), dar rog pe cei care nu sunt interesati sa se abtina de la comentarii.
Si acum pozele:
- WoundedLion
- senior
- WoundedLion
- senior
Re: Vand scule pt incepatori
Am raspuns.
Zi-mi si mie te rog daca mulineta DAM este model 1 si daca bine vad eu in poze a suferit o reparatie la galet ?
- WoundedLion
- senior
@yo_yon salut, da este model 1, daca a suferit vreo reparatie nu pot sa spun, n-am folosit-o eu, a ajuns la mine de curand. Poate este asa cum zici, nu pot sa te contrazic pentru ca nu cunosc mulineta. Pentru mine este doar o piesa de muzeu ce merita apreciata pentru longevitate si rezistenta, doar atat.
Asa este , precum zici este o piesa de muzeu , dar daca poti pune o poza sau mai multe , daca poti cu galetul , sau cu mulineta , dar o poza mai mare , bineinteles !WoundedLion scrie:@yo_yon salut, da este model 1, daca a suferit vreo reparatie nu pot sa spun, n-am folosit-o eu, a ajuns la mine de curand. Poate este asa cum zici, nu pot sa te contrazic pentru ca nu cunosc mulineta. Pentru mine este doar o piesa de muzeu ce merita apreciata pentru longevitate si rezistenta, doar atat.
- WoundedLion
- senior
- WoundedLion
- senior
180 Lei tot pachetul.
- WoundedLion
- senior
Pachet rezervat pana pe 13 septembrie.
- WoundedLion
- senior