In primul rand bine v-am gasit!
Apoi sa va spun ca pe 23 am venit si noi din delta, mai exact de pe bartul Tatar aproximativ 8 km de chilia veche. Apa scazuta tare, plin de pescari, etc. langa noi 2 omuleti foarte de treaba din Adjud. in prima zi 2 crapusteni, unu de 2,5 altu de 3 in rest caras si platica, grupa mare. Dupa asta in fantana 3 zile....Da fantana rau. O stiuca luata la bucatica si un somotel pe noapte la rama rosie au mai alungat monotonia...aa si platica care manca inclusiv coropisnita...
Drumul e de tot cenzuratu.....Unele portiuni cu un praf mare, daca mergi prea tare, derapezi, prea incet, te impotmolesti.
De ce v-am spus de oamenii de langa noi....au ajuns seara, au scos scule, tot ce mai aveau, au intins ceva lansete pe mal, s-au culcat, dimineata nu mai aveau scule in apa, si ce mai aveau ei pe acolo. Le furasera cam tot...Politie, verificari, pareri de rau, nu trebuia sa dormiti. Ma rog au ramas cu paguba si cu gust amar... Romania
Inca ceva: vine unul de la Ocolul silvic ca nu e voie sa campam in zona, fara sa se legitimeze cu o fituica trasa la xerox fara stampila. Zic: prietene cine esti si ce vrei...ca ne da amenda. Bv zic da hai sa vedem la cati ai mai dat, ca e plin canalul de corturi. Pai nu te priveste zice. Zic unde scrie ca nu am voie... Imi arata hartia cu locuri permise de campare in RBDD, fara stampila, semnatura. Zic asta e o fituica publicitara... nu ca e legala ca vine cu autoritati. Poi tu ce esti.....Silence... Da-mi amenda zic *aveam taxa de 30 anuala, taxa de 30 de pescuit, taxa de auto vreo 2 zile basca permis de pescuit de la anpa* poi hai cu mine la masina.. de ce.. pai n-am chitantier... pai du-te tu si vino si cu o legitimatie inapoi....s-a dus... n-a mai venit...poate omu vroia de-o shaorma cu de toate. Intrebarea e se poate campa sau nu?
Lung postu' dar e primul promit ca pe viitor sa fiu mai succint.
Multam pentru intelegere!
-
Fişiere ataşate
-