Moara Vlasiei
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- Marian Constantin
- Veteran
Re: Moara Vlasiei 2
02.03.2009
26 buc cu greutati cuprinse intre 3,5 si 9 kg
26 buc cu greutati cuprinse intre 3,5 si 9 kg
- Marian Constantin
- Veteran
Re: Moara Vlasiei
ce pot spune e ca au intrat la porumb , 2 boabe cu un expandat la mijloc , aroma miere ..
Frumoase capturi! Felicitari! Ai stat in prima jumatate a baltii sau dupa cabana paznicilor? Saptamana viitoare ma bate si pe mine gandul sa fac o partida la Moara daca e tot asa buna vremea.
Astazi a fost un amic pe Moara, cateva trasaturi anemice , un peste pierdut in drill, nici unul adus pe mal. Restul pescarilor de pe balta au prins de la 4 bucati in sus, unul dintre ei pescuia la pandit, cu ochii pe bambina si la cea mai mica miscare, il agata. Apa rece, dimineata era 1 grad afara. S-a pescuit la porumb si bile mici. In weekend, daca nu sunt in alta parte, ma duc sa vad daca mustaciosii de pe Moara sunt mai activi.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
- Marian Constantin
- Veteran
DragosS scrie:Frumoase capturi! Felicitari! Ai stat in prima jumatate a baltii sau dupa cabana paznicilor? Saptamana viitoare ma bate si pe mine gandul sa fac o partida la Moara daca e tot asa buna vremea.
am stat vizavi de gardul primarului
- Madalin Dirla
- Veteran
daca nu suntem pe Cercani mann!!!Teddy scrie:Astazi a fost un amic pe Moara, cateva trasaturi anemice , un peste pierdut in drill, nici unul adus pe mal. Restul pescarilor de pe balta au prins de la 4 bucati in sus, unul dintre ei pescuia la pandit, cu ochii pe bambina si la cea mai mica miscare, il agata. Apa rece, dimineata era 1 grad afara. S-a pescuit la porumb si bile mici. In weekend, daca nu sunt in alta parte, ma duc sa vad daca mustaciosii de pe Moara sunt mai activi.
salut,frumoase capturi!ai folosit momitor,si daca da,ce fel de nada ai folosit?ma bate gandul si pe mine sa merg la Moara saptamana viitoare.mulrumesc si fire intinse
- Marian Constantin
- Veteran
MDI scrie:daca nu suntem pe Cercani mann!!!Teddy scrie:Astazi a fost un amic pe Moara, cateva trasaturi anemice , un peste pierdut in drill, nici unul adus pe mal. Restul pescarilor de pe balta au prins de la 4 bucati in sus, unul dintre ei pescuia la pandit, cu ochii pe bambina si la cea mai mica miscare, il agata. Apa rece, dimineata era 1 grad afara. S-a pescuit la porumb si bile mici. In weekend, daca nu sunt in alta parte, ma duc sa vad daca mustaciosii de pe Moara sunt mai activi.
sigur suntem , de vineri dimineata ..... poate sa fie si furtuna , ca tot ma duc !!...............
- Marian Constantin
- Veteran
augustin scrie:salut,frumoase capturi!ai folosit momitor,si daca da,ce fel de nada ai folosit?ma bate gandul si pe mine sa merg la Moara saptamana viitoare.mulrumesc si fire intinse
naditor , mehlem , porumb....
- jila pitis
- senior
frumos peste.daca nu te superi care este gardul primarului? inainte de cabana paznicilor sau dupa?
- george-alexandru
- Veteran
este unde pe vizavi este malul taluzat,pe la jumatatea baltii.
- Madalin Dirla
- Veteran
Daca a fost cineva azi sa ne spuna si noua rezultatele.
fir in drill!!
fir in drill!!
Am fost eu ...MDI scrie:Daca a fost cineva azi sa ne spuna si noua rezultatele.
fir in drill!!
Am pescuit cu 2 lansete cu naditor si porumb , am stat pana in cabana paznicilor cu vreo 50m. Ca si capturi nimic notabil , un caras cam la 1 kg si inca un peste scapat in drill . In rest trasaturi anemice , putina ploaie dimineata si soare dup-amiaza .
Din ce am observat , capturile au fost rare ... 3-4 pesti au luat cei care plantau ..
Dan Serban
28.02.2009
C&R
Dimineata la ora 7 ,apa prezinta un strat subtire de gheata,la spusele paznicului ne asteptam sa sa dezghete pe la 12. Intre timp ne apucam de treaba, nada este pregatita -up & down Solar si snowman 14 mm squid si 10mm pop up de fructe , intre timp paznicul a intrat cu barca sa sparga gheata, la 11 4 lansete la apa .Asteptam pana la 15 cand apare si frumoasa Salonta de 18,5 kg
Daca nu ma insel este si recordul baltii.
Acest INDIVID a incercat sa ne prosteasca pe toti cei care chiar am crezut ca el a prins acest peste,dar mai are mult pana va fi in stare sa aduca pe saltea un asemenea peste si probabil ca fiind constient de acest lucru a incercat aceasta MARLANIE.
Deci, acest peste a fost adus ,nu prins, in Moara Vlasiei 2 iar acest individ si-a facut si el o poza ca sa se ''dea mare'' si a mai avut tupeul sa ii contrazica pe cei care au fost de fata in acel moment si unii dintre ei chiar au filmat.Mai mult , fiind dornic de ''afirmare'' a postat aceeasi minciuna peste tot unde se putea.
Rusine ...........rusine...........rusine.
Am rugamintea la dumneavoastra,ma refer aici la utilizatorii INFO PESCAR, sa nu mai postati in acest topic nimic legat de aceasta intamplare si daca doriti sa ii transmiteti ceva INDIVIDULUI sa o faceti pe privat sau sa deschideti un alt topic in DIVERSE in care sa postati despre aceasta intamplare.
P.S. As vrea sa le cer scuze(daca este nevoie) si sa le multumesc celor care l-au ''demascat'' pe TRISOR: oldno7 ,gazaru ,marian_C (cel care a facut filamrea)
Post editat COLEMAN
C&R
Dimineata la ora 7 ,apa prezinta un strat subtire de gheata,la spusele paznicului ne asteptam sa sa dezghete pe la 12. Intre timp ne apucam de treaba, nada este pregatita -up & down Solar si snowman 14 mm squid si 10mm pop up de fructe , intre timp paznicul a intrat cu barca sa sparga gheata, la 11 4 lansete la apa .Asteptam pana la 15 cand apare si frumoasa Salonta de 18,5 kg
Daca nu ma insel este si recordul baltii.
Acest INDIVID a incercat sa ne prosteasca pe toti cei care chiar am crezut ca el a prins acest peste,dar mai are mult pana va fi in stare sa aduca pe saltea un asemenea peste si probabil ca fiind constient de acest lucru a incercat aceasta MARLANIE.
Deci, acest peste a fost adus ,nu prins, in Moara Vlasiei 2 iar acest individ si-a facut si el o poza ca sa se ''dea mare'' si a mai avut tupeul sa ii contrazica pe cei care au fost de fata in acel moment si unii dintre ei chiar au filmat.Mai mult , fiind dornic de ''afirmare'' a postat aceeasi minciuna peste tot unde se putea.
Rusine ...........rusine...........rusine.
Am rugamintea la dumneavoastra,ma refer aici la utilizatorii INFO PESCAR, sa nu mai postati in acest topic nimic legat de aceasta intamplare si daca doriti sa ii transmiteti ceva INDIVIDULUI sa o faceti pe privat sau sa deschideti un alt topic in DIVERSE in care sa postati despre aceasta intamplare.
P.S. As vrea sa le cer scuze(daca este nevoie) si sa le multumesc celor care l-au ''demascat'' pe TRISOR: oldno7 ,gazaru ,marian_C (cel care a facut filamrea)
Post editat COLEMAN
Aceasta este inregistrarea video pusa la dispozitie de marian_C
Sonorul la maxim si atentie la discutie...
Sonorul la maxim si atentie la discutie...
today is the yesterday that tommorow won't count