Buna ziua! Am si eu o intrebare:
Mulineta Shimano Aerlex 7000 XTA Spod
sau
Mulineta Shimano Aerlex 8000 P
sau
Mulineta Shimano Aerlex 8000 XTA P
Multumesc anticipat:D
Aerlex
Moderatori: gor965, florentiniuga
- florentiniuga
- Master Admin
Re: Aerlex
Nu ar fi rau daca intrebarile ar fi formulate cu subiect si predicat.Siddbaws scrie:Buna ziua! Am si eu o intrebare:
Mulineta Shimano Aerlex 7000 XTA Spod
sau
Mulineta Shimano Aerlex 8000 P
sau
Mulineta Shimano Aerlex 8000 XTA P
Multumesc anticipat:D
- Allen Besnovich
- Veteran
Desi nu are nici o logica anuntul tau, cred ca intrebi pe care s-o alegi.
Iti recomand Shimano Aerlex 8000 P, este mai usoara, are raportul de recuperare mai mic si instant drag.
Iti recomand Shimano Aerlex 8000 P, este mai usoara, are raportul de recuperare mai mic si instant drag.
C.S. OLTENIA FISHING
Da...intr'adevar m'am exprimat ca un c.... Insa da, la asta ma refeream,la o alegere intre ele... intre timp m'am interesat despre XTA,XTB,XSB si vroiam sa va intreb totusi intre Shimano Aerlex 8000 P si Mulineta Shimano Navi 8000 XSB/XTB ptr. ca am inteles ca Xtb/Xsb sunt o gama mai noua si mai performanta.
Si inca ceva...toate au cate 1 singur rulment si mi se pare cam prea putin.
Ce ziceti ?
Astept un raspuns cat mai rapid.
Multumesc anticipat!
Si inca ceva...toate au cate 1 singur rulment si mi se pare cam prea putin.
Ce ziceti ?
Astept un raspuns cat mai rapid.
Multumesc anticipat!
- Allen Besnovich
- Veteran
Navi XSB si Aerlex P, au 2 rulmenti, nu unul. Dar nu neaparat numarul rulmentilor este important, asa cum spunea si gor965, conteaza mai mult locul unde sunt amplasati!
Aerlex a fost conceputa pentru pescuitul in apa sarata, initial. De aici si culoarea albastra.
Intre Navi si Aerlex, as alege Navi XSB. Vine cu tambur de rezerva, greutatea este similara si culoarea este muuult mai ok. Aerlex parca e instalatie de brad
Plus ca Navi are un trecut destul de impresionant in varinta xsa, xsb fiind urmasul.
Aerlex a fost conceputa pentru pescuitul in apa sarata, initial. De aici si culoarea albastra.
Intre Navi si Aerlex, as alege Navi XSB. Vine cu tambur de rezerva, greutatea este similara si culoarea este muuult mai ok. Aerlex parca e instalatie de brad
Plus ca Navi are un trecut destul de impresionant in varinta xsa, xsb fiind urmasul.
C.S. OLTENIA FISHING