Miau, miau!davidnicolaie scrie:hai dinamo
TOPIC STEAUA (interzis copiilor sub 14 ani)
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: TOPIC STEAUA (interzis copiilor sub 14 ani)
UN NOU RECORD FORMIDABIL PENTRU DINAMO - AU LUAT-O A CINCIA OARA LA RAND DE LA STEAUA!
LE DORESC SA O TINA TOT ASA !!!
Pacat ca au fost caini la rupere de picioare si l-au bagat pe Chiriches in spital!
HAIDE STEAUA !!!
Respect
Pacat ca au fost caini la rupere de picioare si l-au bagat pe Chiriches in spital!
HAIDE STEAUA !!!
Respect
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
Nici nu mai trebuie pomenit numele D.....
Sunt toti niste ratati, in frunte cu buhaitul ala de Talnar.
Nu asa trebuie tratat un meci cu o echipa NET superioara.
Este mare lucru sa stii sa accepti infrangerea ( ca este a cincea oara consecutiv, asta este altceva!)
FORTZA STEAUA!!!
Sunt toti niste ratati, in frunte cu buhaitul ala de Talnar.
Nu asa trebuie tratat un meci cu o echipa NET superioara.
Este mare lucru sa stii sa accepti infrangerea ( ca este a cincea oara consecutiv, asta este altceva!)
FORTZA STEAUA!!!
MULTUMIM STEAUA !!!
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Poate sa-mi reanprospateze cineva memoria (?) : de ce a fost depunctata Steaua cu cativa ani in urma? Oare nu pentru cazul "valiza" ?
Iata ce se intampla in 2008 : "Miercuri, la Comisia de Apel a FRF s-a luat o hotarare in cazul “Valiza cu bani” de la Cluj. Clubul Steaua a primit o depunctare de 7 puncte, iar “U” Cluj a primit o depunctare de 6 puncte".
Ori m-am tampit de tot ... a mai fost intre timp o alta valiza ? Ca se vorbeste de inca o depunctare ...
Iata ce se intampla in 2008 : "Miercuri, la Comisia de Apel a FRF s-a luat o hotarare in cazul “Valiza cu bani” de la Cluj. Clubul Steaua a primit o depunctare de 7 puncte, iar “U” Cluj a primit o depunctare de 6 puncte".
Ori m-am tampit de tot ... a mai fost intre timp o alta valiza ? Ca se vorbeste de inca o depunctare ...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- florentiniuga
- Master Admin
Apropo de caricatura...
PS Cat de idiot trebuie sa fie cineva sa ingroape o echipa care tocmai se pregatea sa-i bage in tara cateva mil. de euro?!!!
Se potrivea mai bine o caricatura cu logica pe masura, ceva gen umor sec englezesc ilustrat in stil dadaist. Asa se intelegea din prima, chiar si fara vorbe, ca e imaginea unei situatii cotidiene din Romania.sorin1362 scrie:...Toate cele trei (la mana) mi se par suficient de logice in ashazisul caz "valiza"...
PS Cat de idiot trebuie sa fie cineva sa ingroape o echipa care tocmai se pregatea sa-i bage in tara cateva mil. de euro?!!!
STELUTA noastra are sufletul curat nu ca.......la altii spurcat!!!!! forzza STEAUA s-a facut dreptate!!!
- IULIAN C
- carpZone team
SUNT FERICIT ,SI MA SIMT BINEEEE...
A 6-a victorie consecutiva...o fi bine ?!?!?
A 6-a victorie consecutiva...o fi bine ?!?!?
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
La cât au ratat, în ultimele 15 min mai aveam putin şi intram în TV.
Nicolici zici că juca în curtea şcolii cu şireturile legate, se lovea mingea de el ca de colţul mesei ... bine ca am câştigat că altfel era vai de imaginea noastră!
Forţa STEAUA!
Respect
Nicolici zici că juca în curtea şcolii cu şireturile legate, se lovea mingea de el ca de colţul mesei ... bine ca am câştigat că altfel era vai de imaginea noastră!
Forţa STEAUA!
Respect
-
- VIP+++
iera cat paci sa ma uit dan greseala la meci !
psssss
free Giginiooooooooooooooooooooooo !
psssss
free Giginiooooooooooooooooooooooo !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
- florentiniuga
- Master Admin
Si pe tine te-a lasat cu casa neterminata?gogu steriade scrie: free Giginiooooooooooooooooooooooo !
ŞI AU LUAT-O ŞI A ŞASEA OARĂ !!!viorelb73 scrie:UN NOU RECORD FORMIDABIL PENTRU DINAMO - AU LUAT-O A CINCIA OARA LA RAND DE LA STEAUA!
URMEAZĂ RETURUL CU A ŞAPTEA LOVITURĂ !!!
HAIDE STEAUA !!!
Respect
florentiniuga scrie:Si pe tine te-a lasat cu casa neterminata?gogu steriade scrie: free Giginiooooooooooooooooooooooo !
Nu doresc raul nimanui, DAR parca este mai liniste la STEAUA, exceptandu-l, bineinteles, pe MM-ul.
FORTZA STEAUA!
p.s. am casa terminata de mult, fara sponsori!
- dalungulesei
- Veteran
Succes baietilor nostri diseara, sper sa luam o optiune serioasa de calificare in grupele UCL inca din aceasta seara.
Din cate am inteles toate biletele au fost vandute, ceea ce inseamna ca vom avea parte de un public minunat, iar rezultatul final sa fie pe masura.
Fortza STEAUA !!!
Din cate am inteles toate biletele au fost vandute, ceea ce inseamna ca vom avea parte de un public minunat, iar rezultatul final sa fie pe masura.
Fortza STEAUA !!!