Green Paradise
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- florentiniuga
- Master Admin
Green Paradise
Localizarea pe harta
Pentru a afla traseul de la destinatia dumneavoastra, dati click dreapta pe markerul care indica balta si selectati "Indicatii catre acest loc". Markerul baltii se va transforma in "B" si coordonatele vor fi afisate in caseta din stanga. In caseta "A" introduceti localitatea dvs. si apasati butonul "OBTINETI INDICATII", care va va trasa automat ruta.
Si cateva imagini ale baltii:
Pentru a afla traseul de la destinatia dumneavoastra, dati click dreapta pe markerul care indica balta si selectati "Indicatii catre acest loc". Markerul baltii se va transforma in "B" si coordonatele vor fi afisate in caseta din stanga. In caseta "A" introduceti localitatea dvs. si apasati butonul "OBTINETI INDICATII", care va va trasa automat ruta.
Si cateva imagini ale baltii:
- florentiniuga
- Master Admin
Re: Green Paradise
In urma testelor facute in 24 de ore, pe un loc considerat nefavorabil, in zona cu apa cea mai adanca si in plina perioada de reproducere, pescuind cu doua lansete, un feeder si alternativ un sheffield, precum si ca urmare a aprecierii modului cum este dotat si administrat lacul Green Paradise, am decis ca Infopescar.Tv sa acorde un prim certificat de garantare a satisfactiilor pescaresti pe care le puteti avea aici. Emisiunea care confirma acest calificativ va fi difuzata incepand de saptamana aceasta (marti ora 20.06 premiera) - vezi programul.
Este un inceput si acest tip de apreciere va fi acordat si pe viitor dar numai atunci cand vom fi siguri de calitatea serviciilor oferite pescarilor si bineinteles pe baza marturiei camerei de filmat, pe care o punem la dispozitia publicului.
Este un inceput si acest tip de apreciere va fi acordat si pe viitor dar numai atunci cand vom fi siguri de calitatea serviciilor oferite pescarilor si bineinteles pe baza marturiei camerei de filmat, pe care o punem la dispozitia publicului.
- Toni Comsa
- Partener
- Toni Comsa
- Partener
- Toni Comsa
- Partener
- Toni Comsa
- Partener
- Toni Comsa
- Partener
- Toni Comsa
- Partener
OFERTA 2013 LACUL GREEN PARADISE BAZINUL 1 PESCUIT C & R DE LUNI PANA JOI:
PESCUIT C&R 12 ORE - 40 RON
PESCUIT C&R 24 ORE - 70 RON
PESCUIT C&R 36 ORE - 100 RON
PESCUIT C&R 48 ORE - 130 RON
PESCUIT C&R 12 ORE - 40 RON
PESCUIT C&R 24 ORE - 70 RON
PESCUIT C&R 36 ORE - 100 RON
PESCUIT C&R 48 ORE - 130 RON
- Toni Comsa
- Partener
OFERTA 2013 LACUL GREEN PARADISE BAZINUL 1 SISTEM RETINERE 5 KG DE LUNI PANA JOI:
PESCUIT RETINERE 5 KG 12 ORE -100 RON
RETINERE 5 KG DE CRAP SAU TEN (1-4 KG EXEMPLARUL) + NELIMITAT NOVAC PANA IN 10 KG + NELIMITAT CARAS,BIBAN + 1 RAPITOR LA ALEGERE INTRE STIUCA SI SOMN DE ORICE DIMENSIUNI
PESCUIT RETINERE 5 KG 12 ORE -100 RON
RETINERE 5 KG DE CRAP SAU TEN (1-4 KG EXEMPLARUL) + NELIMITAT NOVAC PANA IN 10 KG + NELIMITAT CARAS,BIBAN + 1 RAPITOR LA ALEGERE INTRE STIUCA SI SOMN DE ORICE DIMENSIUNI
- bike2maniac
- utilizator
Salutare,
nu am inteles care sunt tarifele de Vineri,Sambata, Duminica...
Catch & release ... rulez
- florentiniuga
- Master Admin
Informatii complete AICIbike2maniac scrie:Salutare,
Linkul tau nu merge, si eu as dorii sa stiu informatiile acestea, intrucat nu-mi permit in cursul saptamanii sa pescuiesc. La anu' mai avem CO !
. . .
- Toni Comsa
- Partener
Din nefericire serverul ce gazduia site-ul a picat , in scurt timp o sa se recupereze datele si o sa fie mutat pe alt server
- Toni Comsa
- Partener
Sarbatori Fericite si La Multi Ani !!!
- carapavel florin
- senior
ceva noutati acum in primavara ne mai spuneti si noua taxe , populari si mai ales cand preconizati ca deschideti balta acum in primavara lui 2015 ?