DUNAREA
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
Re: DUNAREA
Salut, baubau
E foarte adevarat, zona este din ce in ce mai braconata si nu cred ca voi mai vedea prea curand capturi deosebite in zona. Si eu m-am lovit de problema plaselor, dar cel mai mult ma socheaza prezenta electricienilor, fara pic de rusine sau frica, cu nenorocitele lor de instalatii !!!
Din ce am aflat de la pescarii de pe balta, s-au luat moace de 2-3 kg, rar, la coropisnita. Crapul este o raritate, guvidele si platica mai umbla in zona.
Cand mai fac o partida in zona, te anunt!
Rrspect
E foarte adevarat, zona este din ce in ce mai braconata si nu cred ca voi mai vedea prea curand capturi deosebite in zona. Si eu m-am lovit de problema plaselor, dar cel mai mult ma socheaza prezenta electricienilor, fara pic de rusine sau frica, cu nenorocitele lor de instalatii !!!
Din ce am aflat de la pescarii de pe balta, s-au luat moace de 2-3 kg, rar, la coropisnita. Crapul este o raritate, guvidele si platica mai umbla in zona.
Rrspect
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
Poate ne gasim prin zona, dar prin septembrie, nu mai devreme.viorelb73 scrie:Salut, baubau
Rrspect
Si totusi am eu un filing, ai cumva o dacie break galbena?
Nu, un Peugeot 308 ... care era sa nu mai iasa de pe malul apei acum 3 sapt cand a fost furtuna aceea mare pe Dunărea!
Poate ne vedem pe balta!!!
Respect
Poate ne vedem pe balta!!!
Respect
- adyadryan1992
- membru activ
frumoasa captura...
din ce am citit si am auzit pana acum,numai moace si maxim 4kg,asta e ''tatic' '...
si...macar asa in mare,ca zona,pe unde a fost prins
din ce am citit si am auzit pana acum,numai moace si maxim 4kg,asta e ''tatic' '...
si...macar asa in mare,ca zona,pe unde a fost prins
niciodata nu spun NICIODATA...
- adyadryan1992
- membru activ
Zona Grojdibodu.
Ma mir ca a scapat de electricieni si a ajuns la dimensiunea asta!
Respect
Respect
a fost cineva de curant pe bratul borcea? ma intereseaza mai mult zona vladeni, vreau sa plec maine seara pana sambata-duminica... locuri stiu dar merge?
Slab de tot, 5 moace la 200 grame eliberate si 3 la aproape un kil + 12 marlite ametite, cea mai mare la 300g!
Uitasem, 2 ciortani la vreo 150 g bucata eliberati si ei!
Toata "captura" in decurs de 3 zile - vineri-duminica (2-4 aug).
Moacele au intrat la sandwich de rama neagra si coropisnita, inclusiv ciortanii, marlitele la o rotativa aurie de 14gr cu canaf rosu !
Am mai testat si niste meps-uri argintii nr 4 si 5, oscilante de toate natiile, nici nu se apropiau de ele !
Poate ai tu mai mult succes !
PS - apa scazuta in ultimul hal !
Uitasem, 2 ciortani la vreo 150 g bucata eliberati si ei!
Toata "captura" in decurs de 3 zile - vineri-duminica (2-4 aug).
Moacele au intrat la sandwich de rama neagra si coropisnita, inclusiv ciortanii, marlitele la o rotativa aurie de 14gr cu canaf rosu !
Am mai testat si niste meps-uri argintii nr 4 si 5, oscilante de toate natiile, nici nu se apropiau de ele !
Poate ai tu mai mult succes !
PS - apa scazuta in ultimul hal !
pe unde ai dat?
nu imi dau seama pe unde vin... eu oricum vreau sa ma duc la km 9 la statie unde are stana unu din facaeni...e un pietroi mare in apa.
si vreau sa ma mai duc la km5 dupa salau unde e pescar unu Nea Vasile.
dar sa vad ca nu am putut sa-mi iau concediu...daca mi-l iau maine am si plecat daca nu o las pe sapt viitoare...
dar sa vad ca nu am putut sa-mi iau concediu...daca mi-l iau maine am si plecat daca nu o las pe sapt viitoare...
- fane_mincinosu
- membru activ
salutare. dumneavoastra ati venit cu vw passat negru break? ati avut ceva activitate sau v-ati ales doar cu iesirea in natura?PsiHo scrie:nu imi dau seama pe unde vin... eu oricum vreau sa ma duc la km 9 la statie unde are stana unu din facaeni...e un pietroi mare in apa.
nu..eu am un opel astra break negru, am dat la km 9 sau la statia de la progresu... la pietroi. ieri nimic..azi pana acum nici o trasatura,un singur avat la 1kg luat la lingurita...
dar pana diseara mai e..racii toaca tot ce prinde...
dar pana diseara mai e..racii toaca tot ce prinde...
m-am intors. Nimic !